jj, pohledám, faktura je potřeba
Koupil jsem toto https://www.gear4music.cz/cs/Klavesy-an ... -Case/23FK, ale měl jsem štěstí, protože to už trochu zdražili a navíc už to nemají.
Na Nord Stage 3 založím separé téma, to si myslím zaslouží.
Tak faktura se našla - byla v mailu, kde oznamovali odeslání. Takže to proběhlo bez chybičky a musím pochválit i DHL - vždycky mi v den doručení ráno volá řidič a potvrzuje čas, který +/- zatím vždycky dodržel.
Takže máme tu dalšího konkurenta, z čehož těžíme my muzikanti a to je dobře.
Zdravím,
jelikož mi toto vlákno dodalo důvěru provést nákup u Gear4Music, také se podělím o info s agendou kolem nákupu. Nešla mi provést platba, vždycky se celý proces zasekl u 3D secure ověření, kdy mi sice došla SMS, ale nenačetlo se potvrzovací okno. Ta jejich platební brána nejspíš SMS verifikaci už nepodporuje, minimálně ne od Airbank. Po tom co mi paní objednávku založila ručně jsem zkusila ještě platit přímo v účtu a vyskočilo na mě ověřovací okno ale ne pro SMS, ale pro potvrzení z mobilní aplikace, kterou jsem nikdy nepoužívala, takže netuším jakým zázrakem se to tam zjevilo. každopádně to už bylo vodítko, takže jsem stahla apku banky, v bankovnictví přenastavila potvrzování plateb z SMS na aplikaci a už to fungovalo.
Tak to jen, aby byly odpůrci bankovních aplikací případně majitelé "nechytrých" telefonů varování a ušetřili si nervy. Nakupuji na internetu několikrát týdně, ale že by něco bojkotovalo SMS verifikaci jsem ještě neviděla. Jinak číslo je české a paní byla ochotná vystavit i faktura na platbu převodem, což nakonec nebylo potřeba.