Interní zvuková karta okolo 4 tisíc

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
rolas

Interní zvuková karta okolo 4 tisíc

Příspěvek od rolas »

Zdravim,
Scháním nějakou interní zvukovku okolo 4 tisíc,můj styl hudby je DnB,House,Electro.. Mám rád kvalitní bassy a uplné křiklavé výšky moc nemusím (ale aby to zas nehrálo jak subwoofer :D ). Děkuji všem za nějaké návrhy :idea:

Pavel Vantuch

Re: Interní zvuková karta okolo 4 tisíc

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Nebylo by od věci vyspecifikovat počet vstupů a výstupů + (ne)potřeba MIDI apod. :wink:

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Delta Audiophile 2496. 2 vstupy, 2 vystupy, S/PDIF, MIDI. Jestli potrebujes neco dalsiho, tak to napis (vic vstupu, mikrofonni preamp, atd.). Soucasna cena asi 2k Kc.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne jebe .. citam .. 2 vstupy , 2 vyutupy , spdif , MADI .. hovorim di , kde by audiophile zobralaa MADI ? :)

rolas

Příspěvek od rolas »

Takže reproduktory mám Behringer Truth B2031A , potřebuji hlavně 2 vstupy (L,R pro stereo) na jack 1/4 popř. XLR , chinch. četl jsem test pár poloprofi zvukovek (http://www.svethardware.cz/art_doc-318C ... 41A01.html) a docela slušně byla hodnocena zvuková karta Creative E-MU 1212M v2 (http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=63436).Budu rád za vaše názory jestli je tato zvukovka kvalitní a ta Delta Audiophile 2496 nevypadá špatně,chvíli si eště počkám a uvidím :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EMU 1212 je fajn .. s nou nic neskazis .. a este ti aj daco zbyde ..

rolas

Příspěvek od rolas »

Takže uvažuji o kombinaci EMU 1212 (http://www.barbone.cz/?stiid=63436&strsort=&str=0 - pokud znáte lepší obchod s lepší cenou klidně mě upozorněte) a kabely 2x tyto (http://kytary.cz/rockcable-by-warwick-a ... 23:0:0:1:0 - budu rád za názor pokud se dají sehnat i lepší za podobnou cenu :) )

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

rolas: takys mi mohl napsat na ICQ, ale ok, dospel jsi beztak k 1212m, tu muzu doporucit, mam ji uz tri roky, je skvela...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Taky muzu doporucit EMU1212M, pokud lehce vyssi latence pri hrani neni problem, je za ty penize luxus zvuk a ano pridavam se do klubu mam ji taky :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

rolas

Příspěvek od rolas »

Takže zvuková karta je asi jasná ale ty kabely co jsem ukázal jsou slušné ? :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Acid: lehce vyssi latence? ja tedy davam 2ms a to mi prijde jako bezvadne nizka latence...

rolas: kabely, hmm, ja bych koupil nejake symetricke, bud XLR > XLR nebo XLR > TRS, jestli to ty bedny umoznuji, to nevim...ja koupil nedavno 6x2m kabel TRS>TRS symetricky za 400 Kc z Muziker.cz...myslim, ze jsou docela dobre, urcite se mi to subjektivne zda lepsi, nez drazsi, ale nesymetricke kabely, co jsem tu mel...

kdybys mel zajem, mam tu 2x6m nesymetricky Proel (nebo Bespeco, nevim) tusim...za par stovek bych ti je nechal, ale to je jen napad, nepotrebuji je prodat, ale ani pouzivat...

Odpovědět