Jakou vybrat 5.1 externí zvukovku?

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
SMM

Jakou vybrat 5.1 externí zvukovku?

Příspěvek od SMM »

Zdravím.

Koupil jsem si externí zvukovku Roland TRI-CAPTURE UA33. Mylně jsem se domníval, že je stavěná na zvuk 5.1, bohužel jsem později zjistil, že je pouze na stereo. Koupil jsem ji, protože mne zaujala její prodejní cena, ale před jejím nákupem jsem si na to nedal pozor. Můžete mi doporučit nějakou zvukovku na 5.1 zvuk, s kvalitou stejnou jako u mé současné zvukovky? Díky, Petr

Pytkin
Moderátor

Re: Jakou vybrat 5.1 externí zvukovku?

Příspěvek od Pytkin »

A tvoja soucasna zvukovka je aka ?

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

No ten Roland :-)

P.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

SMM píše:
13 úno 2019 13:45
... Koupil jsem ji, protože mne zaujala její prodejní cena, ale před jejím nákupem jsem si na to nedal pozor...
Dokazes prekvapit kazdou dalsou otazkou. :palec+: Podla coho si kupoval tu zvukovku, iba podla ceny, alebo aj podla farby ?

Skus pozerat fy Asus a Creative. Su to sice hobby/gamer zvukovky, ale myslim, ze na tvoje ucely budu bohate postacovat. Mimochodom - 5.1ch na hudbu fakt nepotrebujes.

Kelley

Příspěvek od Kelley »

Chceš skládat hudbu v tom tvým Cakewalku? - v tom případě si nech toho Rolanda, ten je na to v pohodě. A nebo chceš zvukovku pro domácí kino - tedy 5.1?

SMM

Příspěvek od SMM »

Ano, chci skládat v Cakewalku. Rozhodl jsem se, že mi ten Roland stačí. Díky za odpověď. Petr

Odpovědět