Jaký ADAT k RME FF 400?
Jaký ADAT k RME FF 400?
Zdar, prosím o radu. Máme zvukovku RME FF 400 usb, která má 8 in a 8 out a chceme ji využívat pro kapelový in ear monitoring. K této zvukovce potřebujem nějaký ADAT 8in 8out, abychom měli 16in a 16 out, které budeme moci ovládat přes total mix RME. Výsledkem spojení s RME by mělo být to, že budu moci jakýkoliv z celkových 16 vstupů namíchat s čímkoliv do jakéhokoliv z 16 výstupů...Díky moc.
Re: Jaký ADAT k RME FF 400?
potrebujes na vstupoch aj mikrofonne predzosilovace?
Ne, půjdou tam pouze linky....
- Jens Ludwig
tak pro kapelovej monitoring by mohl stačit i ADA8000 nebo teď nová verze ADA8200
Kvalita bude dostatečná? Nemáte s tím někdo zkušenost? Šumy atd...díky
- Jens Ludwig
ADA8000 používá spousta lidí na live-zvučení jako rozšíření třeba k yamahám 01V96 a zatím sem nikde neviděl nějaký výraznější problémy...
-
- Profesionál
Viděl jsem zvesela rozpadající se hodiny na koncertě v Arše. 
Imo je to prostě čínskej Bérák se všim všudy. Na pomocný akce jako monitoring do zkušebny okej, na profi použití imo v žádnym případě. Klasicky poťáky do dvou let v čudu, zdroj vydrží o chvíli dýl. Prostě úměrný ceně.

Imo je to prostě čínskej Bérák se všim všudy. Na pomocný akce jako monitoring do zkušebny okej, na profi použití imo v žádnym případě. Klasicky poťáky do dvou let v čudu, zdroj vydrží o chvíli dýl. Prostě úměrný ceně.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
A nějaký tip na něco případně lepšího? Měli jsme pujceny focusrite optopre mk2, ale ten má jen adat out....
-
- Profesionál
Zkusil bych se mrknout po nějakym Motu co umí standalone třeba z druhý ruky.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
- Jens Ludwig
nebo ProFire 2626...
ta standalone umí a má i PADy na vstupech
ta standalone umí a má i PADy na vstupech
Motu 828mk3 by šla taky? Díky moc za rady.
- Jens Ludwig
šla by taky, jen mi přijde jakou ústřel k FF400 dávat 828 - obzvlášť, je li to za účelem monitoringu...
No hledám jen přiměřenou kvalitu. RME jsme koupili kvůli nahrávání. Až později nám došlo, že bychom to mohli zkombinovat s adat a použít i pro in ear monitoring a neutrácet více peněz za mix se 4-mi stereo auxy. Jelikož jsme nacpali dost peněz do sluchátek, tak bych to nechtěl úplně pokazit něčím hodně podprůměrným předtím.... Nekteré výstupy z adat budou i pro zvukaře. Máme na to kolem 10k, takže nemusím za každou cenu jít do Uliho...

- Jens Ludwig
tak bych se podival po tej 2626 - 828 stojí něco kolem 17k, jestli se nepletu...
Já jsem tu 2626 používal právě jako stand-alone k 828
Já jsem tu 2626 používal právě jako stand-alone k 828