Jaký koupit sampler ?

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
andrejus

Jaký koupit sampler ?

Příspěvek od andrejus »

Ahoj lidi měl jsem kdysy MPC 500 jak jsem tak koukal tak řady mpc už se neprodávají až na Renaissance.
Nejspíše bych koupil Roland SP 555 http://samplery.heureka.cz/roland-sp-555/

Jelikož k němu nepotřebuji pc a chtěl bych poradit

1)Má veškeré funkce jako například mpc 1000 čili timestretching .seqvence a jiné.Nebo je to spíše mašinka na live hraní a né na tvorbu muziky ?
2)O co je lepší než jeho předchůdce Roland SP-404x když stoji o 10 000 kč více

Mpc Renaissance

http://midi.heureka.cz/akai-mpc-renaissance/

1) Má veškeré funkce jako například mpc 1000 a novější modely ?
2)Byl by lepší než Roladn SP - 555 ? :) :) O co lepší a v čem ? ?

Moc děkuji za odpovědi

Adam

Re: Jaký koupit sampler ?

Příspěvek od Adam »

andrejus

Příspěvek od andrejus »

No to mpc 2500 bych určitě bral raději než to nové nebo roland ..Na bazarové věci jsem koukal neboj ale co když se něco rozbije ? tak jse m v pi.... protože už to nikde neprodávaj a když už by se někdo našel na opravu tak kolik bych zaplatil ?? :) :) asi dost ..
Právě když vyšlo nově mpc 500 tak jsem ho koupil bazarově za 8000 kč a ejhle za 3 měsíce se zevnitř něco pokur..a bylo to v pi.. A součástku bych si musel objednaz USA na bazarové věci jsem trochu alergický i když to MPC 2500 je určitě super
Naposledy upravil(a) andrejus dne 04 kvě 2014 14:51, celkem upraveno 1 x.

markuc

Příspěvek od markuc »

Kamarád ti to jen tak na oko spravil a slepil a tys to rychle vystřelil ?

To je fajn, že to tu píšeš, aspoň budou všichni vědět, že si mají na bazarovky od tebe dávat pozor a raději je vůbec nebrat.

Tady jsou lidi naštěstí velmi poctiví, víš ?

andrejus

Příspěvek od andrejus »

Pokud nemáš něco k tématu tak sem nepiš

V životě jsem nic neprodal a neprodám nejsem žádnej feták nebo někdo kdo potřebuje prachy vždy si všechno koupím nové a už si to nechám...
Tohle byla jediná chyba kterou jsem udělal a už je to hodně dlouho

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to ze je to dlouho, v tvem pripade bohuzel neznamena, ze jsi od te doby mentalne dospel... fascinuje me, jak se cesi ani nestydi priznat, ze se chovali/ji jako zmrdi (jestli mas nejakej rozum a slusny vychovani, sam uznas, ze to cos popsal je zmrdstvi). nerad bych, aby sis myslel, ze mam o tobe spatne mineni. jen mi vadi to, jak se lidi nestydi chovat.

a jelikoz jsi tu zaregistrovanej par hodin, nerad nikomu, co ma delat zde na foru ;-)

bazaru bych se nebal. mel jsi vylozene smulu... osobne nemam s bazarem zadnou spatnou zkusenost a koupil jsem toho uz celkem dost takhle... (ze by karma? to se mi nechce moc verit)

andrejus

Příspěvek od andrejus »

Asi takhle ti to řeknu uznávám že jsem udělal špatnou věc ale byl to můj první nákup a myslýš že by mi ten člověk vrátíl peníze ? :) :) pochybuju ...nebo jsem měl vyhodit 8000 kč jen tak těžce vydělanejch ? a dělat jako že se nic nestalo ? prodal jsem ho za 4000 protože 4000 by mě stála minimálně oprava s dovozem

andrejus

Příspěvek od andrejus »

A k tomuto je to určitě vyborny stroj
http://www.midi.cz/inzerat/132698/akai- ... -romsleva/

ale je 2 roky starý a má zvuk jen 16 bit a prodává ho za 17 000
Jesi by nebylo lepší přidat si 7 000 kč a koupit si to nové Renaissance
Nevím
Je tu náka jistota že mi to další dva roky vydrží ? bez nějakého vnitřního poškození ?
za tu cenu by to mělo vydžet 10 LET :)

Nevím přesně jáke MPC 2500 má výhody oproti MPC Renaissance kromě toho že lze použít samostatně bez pc

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja jsem vedel, ze nebudes uplne spatnej :-)

za me, hodne subjektivne, protoze jsem maschine user :-)
sel bych asi do renaissance. prevodniky a propojeni s pc + v tomhle pripade i ta zaruka by mi za ty penize navic staly... u me je to navic podtrzeny tim, ze ja bez pc nedam ani ranu a dost mi vyhovuje si neco editovat na pristroji a neco zase na monitoru (nektery veci se mi delaj pohodlneji tak, jiny jinak). na druhou stranu, nekdo to ma treba uplne opacne, nebo vyzaduje alespon castecnou nezavislost na kompu a to myslim je s renaissance problem :-)

Odpovědět