toxin: nechci do toho kafrat, jenom by mozna bylo dobry nekde oba vyzkouset, co ti "padne do ruky". Oxygen ma stejne jako muj Ozone prijemnou mekkou klavesnicku, da se na to rychle bezbolestne hrat Pruser to neni, akorat casem se ty klapky trosicku nepatrne viklaji do stran a je slyset jemne skripani.
Excom:
tý jo nevypaá špatně alem ám za to že ji nazaplatím...
umí to něco extra oproti těmhle dvoum mašinkám ?
Moc jsem toho nenašel a když tak v amgličtině a tou moc nevládnu...
peteness píše:toxin: nechci do toho kafrat, jenom by mozna bylo dobry nekde oba vyzkouset, co ti "padne do ruky". Oxygen ma stejne jako muj Ozone prijemnou mekkou klavesnicku, da se na to rychle bezbolestne hrat Pruser to neni, akorat casem se ty klapky trosicku nepatrne viklaji do stran a je slyset jemne skripani.
Je mi jasný že to za ty prachy asi nebude zázrak ale právě by mě zajímalo srovnání ještě nekoho kdo vlastí ty od Emu Obchod je taky možnost ale nepoznám co se bude dít s klaviaturou (např jak si podotky u těch maudiáckých) nebo další neduhy tak proto se ptám...Ale mám takovej dojem že to bude skoro jedno co ztěhdle dvou vzmu na první pohled na mě ale mnohem solidněji působí ten keyboard od emu.