Keyboard okolo 30 tisic

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
FrantaVomacka

Keyboard okolo 30 tisic

Příspěvek od FrantaVomacka »

Zdravim vsechny. Potreboval bych radu. Chci si koupit nove klavesy (samohrajky). Jsem vsak cenove dosti limitovan. Zvukove se me podle ukazek libi nejvice asi KORG PA 50. Jde mi hlavne o kvalitu zvuku a doprovodu. Vyuzivat bych je chtel i jako jednoduchy synthetizator. Ovladani muze byt klidne horsi, zvyknu si na vse. Diky moc za rady a navrhy. :lol:

dano

Příspěvek od dano »

najlepsie bude, ak skocis do nejakeho obchodu a sam poskusas co ti sekne... ono sa totiz tieto nastroje v dnes nej dobe az tak nelisia..... ja by som dal ale aj tak prednost v samohrajkach Yamahe.... Inak uz sa ti mozno podari za tu sumu kupit na inzerat nejaku PSR9000....

Martin

Příspěvek od Martin »

Presne tak
... radeji 5 let stary nastroj, co drive stal 100 litru , nez koupit novej za 30. od r 2000 se zas tak prevratneho nic u samohrajek neudalo!

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

U samohrajkach by som s kludom isel aj do nejakeho GEMa. Napr S-kova rada mala vsetko co slusny synth + velmi kvalitna klaviatura so sirokymi klavesami, slusne doprovody (samozrejme aktualne styli tam nehladaj), velmi slusny zvuk aj na dnesnu dobu a este ti ostane aj na modul Real piano expander, lebo solovo akusticky klavir by som z neho uz nepouzival.

Zas pri aktualnych Yamahach, Rolandoch a Korgoch nemas co pokazit.

FrantaVomacka

Příspěvek od FrantaVomacka »

Myslite, ze teda mam jit do nejakeho starsiho? Nemuze to byt risk? Vim, ze u znameho (yamaha PSR 4000) mu po 6 letech zacaly zaskakovat klapky (vubec nehraly) a oprava prisla na docela dost penez.

Alex123

Keyboard okolo 30 tisic

Příspěvek od Alex123 »

No ty klapky a jejich oprava neni zas taková investice 1 octava cca100kč tedy u mojí PSR 9000. Jinak pokud by sis chtěl zkusit PSR 9000 neni problem ovšem v Praze a můžeš to porovnat s TYROS2.

Odpovědět