Kniha o DAW
-
- Profesionál
Re: Kniha o DAW
greyhound: tohle znam v originale, a je to dobra kniha, tak jestli to nezkazili prekladem, muze jit o prvni doporucenihodnou knihu v cestine.
- ReaktoplazmAR
-
- Profesionál
pekny, mame to objednany.
Ta knížka od abletonu vypadá dobře, akorát papírová je už vyprodaná a elektronická zatím není...
dajte vediet az bude dostupna ta knizka v itunes ! rozhodne ma zaujima 

Tak zvedavosť mi nedala a včera som objednal aj ja... Ďakujem za tip, vôbec som o tejto knihe nevedel.
-
Mike Senior....velmi dobrá, pouze si musíte zvyknout na slůvka (ztlumovače=šavle, fader, klika, atd...), pár (opravdu jen málo) věcí odtušíte, protože "ztraceno v překladu", ale klobouk dolů, překládat tuto odbornou literaturu je kumšt, jinak napsáno s nadhledem a srozumitelně, tak jak jsem si to představoval. Tipy a komenty věhlasných producentů. Mne to strašně baví a dávám jí podruhé.
Odporúčam ale dobre prehodnotiť stránku z ktorej budete objednávať, nakoľko rozdiel v cene tejto knihy na Slovenských e-shopoch je až 10,00 eur.
Uz jste to nekdo precetl? Dnes mi to prislo a musim rict, ze je to misty i vtipnou formou popsany. Zatim fakt prijemne cteni.
Ja som to prečítal... Dobrá kniha, ale nakoľko ja sa nahrávaním a mixovaním moc nezaoberám, tak som to čítal viac-menej zo zvedavosti. Prvú polovicu knihy som zvládol úplne v pohode, ale v druhej polovici som sa už trochu začal v niektorých veciach strácať. Verím ale, že keby som si spomínané metódy vyskúšal na vlastnej koži a knihu by som si prečítal ešte raz, tak by som to všetko bez problémov už pochopil.