KRK Rokit 6G3 - je to dobrý monitor?

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
MatějNemiNemec

KRK Rokit 6G3 - je to dobrý monitor?

Příspěvek od MatějNemiNemec »

Opět Vás všechny zdravim.

V současné době používám aktivní studiové bedny Alesis M1 ACTIVE MK2. Jsem s nimi spokojenej. Pěkně kopou. Ale chtěl bych i nějaké čistější, méně basové a hodně zřetelné na sz a středy. Vim, že kvalitní bedny jsou tak za 25 000 za kus, ale přesto bych rád na mix použil KRK. Je tento krk Rokit 6g3 vhodný pro to co potřebuji? JE tu někdo, kdo s ním má zkušennost? Případně s G2? Můžete mi někdo sdělit svoje zkušenosti s těmito bedny? Doporučíte mi je? nebo mi doporučíte spíše jiné od KRK?

Díky moc

Ivo
Moderátor

Re: KRK Rokit 6G3 - je to dobrý monitor?

Příspěvek od Ivo »

Záleží na rozpočtu který na to máš. Myslím že přechod z Alesis na tyhle Krky asi nebude výrazný upgrade ... Pokud bys měl možnost investovat do beden aspon 15-20 k/pár, tak by to už mohlo být zajímavější a upgrade výraznější ... Myslím že v cenách kolem 8000/pár to bude víceméně podobné (ne moc slavné)

MatějNemiNemec

Nejde mi ani tak o výrazný upgrade, ale o to, aby ty bedny zněly jemněji. Jiný konkrétnější zvuk. Zajímá mě, jestli to jsou vyhozené peníze, či je to dostačující. A jestli má někdo přímo zkušennost.

MatějNemiNemec

max 15 000 bych ještě za pár dal

radek_p

Příspěvek od radek_p »

Ano, ty monitory jsou zvukove dost rozdilne. Muj starsi prispevek se tykal G1 nebo G2, uz si nepamatuju, ale nepocitam, ze se G3 v tomto ohledu zmenilo. Ted mam jine KRKy a ten charakter je porad stejny - suche basy, nejdou nizko, duraz ve stredech.
./post71888.html#p71888

./monitory-sluchatka/alesis-m1-active-mkii-vs-krk-rokit-rp-6-t10385.html

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Matej : myslim si to iste ako Ivo .. Posun z alesis na krk G3 neni taky velky .. tiez mi to pride asi zbytocne .. Ak by si predsa len chcel tie KRKy , tak rozhodne G3 .. G2 je fakt nic moc bedna ..

Odpovědět