aj Joy Division cover band pouziva microKorg

stringy v tej pesnicke, tak to v podstate zmakne podla mna hocaky
rompler, ani by som neuvazoval nad napriklad second hand K2000...
Správnej pankáč ty prachy hlavně věčně nemáPavel Hošek píše:Nazdar.
Napadá mě waldorf blofeld. Aktuální cena v k-audio cca 10.000 Kč. A navíc lze za nějaký 2 klacky dokoupit SL licenci a tím pádem do něj můžeš
v nějakym formátu(asi waw) natáhnout do paměti vlastní zvuky(samply).V podstatě stejnej koncept jako nord wave(jenže 46 000)ale pravděpodobně
co do editace zvuku daleko vymazlenější nežli blofeld. Ale blofeld má zas 3 oscilátory a nord wave jen dva, aspoň se teda domnívám. A vzhledem k tomu
že blofeld je desktop, budeš potřebovat ještě nějakej ten masterkeyboard.
Jasně, je to víc než 5000 ale na druhou stranu přece správnej pankáč na prachy moc nekouká![]()
Měj se. Pavel
jenomže to jsou krámy k ničemulistonos píše:Za tie peniaze sa da kupit Yamaha cs1x, snad aj cs2x. Ne midi.cz som videl cs1x za rovnych 5k. Potom tam este bol Roland RS-5 za 6500, to by tiez nebolo zle za ten peniaz.
Tak jsem si vygooglil toho Fendera. Kytary jdou sice mimo mě, ale musim uznat že všechny vypadaj ďábelsky.SmallRabit píše:Správnej pankáč ty prachy hlavně věčně nemáPavel Hošek píše:Nazdar.
Napadá mě waldorf blofeld. Aktuální cena v k-audio cca 10.000 Kč. A navíc lze za nějaký 2 klacky dokoupit SL licenci a tím pádem do něj můžeš
v nějakym formátu(asi waw) natáhnout do paměti vlastní zvuky(samply).V podstatě stejnej koncept jako nord wave(jenže 46 000)ale pravděpodobně
co do editace zvuku daleko vymazlenější nežli blofeld. Ale blofeld má zas 3 oscilátory a nord wave jen dva, aspoň se teda domnívám. A vzhledem k tomu
že blofeld je desktop, budeš potřebovat ještě nějakej ten masterkeyboard.
Jasně, je to víc než 5000 ale na druhou stranu přece správnej pankáč na prachy moc nekouká![]()
Měj se. PavelAle koukám, že ta škatulka post-punk je docela zavádějicíí
![]()
Ok díky za radu, mrknu se na to, ale těch 10 asi bude už přece jenom moc. Navíc se rýšuje nákup vysněného Fender Jaguara, takže kdo ví koliki mi zůstane.
Ale dík
Jojo jsou to pekelný kytary - dost specifický, takže se jich tu moc nevyskytuje.Pavel Hošek píše: Tak jsem si vygooglil toho Fendera. Kytary jdou sice mimo mě, ale musim uznat že všechny vypadaj ďábelsky.A asi taky skvěle zněj.
Ani se ti nedivim, že ho chceš. Původně jsem chtěl taky napsat něco v tom smyslu, že jako správnej pankáč smrdí korunouale pak mě
napadlo, že by ses moh třeba urazit. No zřejmě asi ne jak tak čtu. Jo hele, můžu se tě zeptat na nějakýho interpreta, kterej ten post punk
hraje? To abych si rozšířil vzdělání.
Měj se a dík za reakci.
Pavel
Zdar, ja bych to delal, libi se mi ta melodicka basa a na uzkokalhotovy indie rock nejsem dost hubenySmallRabit píše:Kapel se našlo dost, bohužel některý nestály za mnoho - asi pozůstatek punku:) Dneska už těch kapel moc není, docela to upadlo. Spíš si z toho berou inspiraci kapely hrající dnes oblíbenej úzkokalhotovej indie rock - tam je ten vliv slyšet často. Spíš mě ale štve, že nemůžu dneska tady u nás sehnat 3 lidi, který by to chtěli dělat.
Prostitutes lehce znám, ale jinak o ničem českým taky moc nevím. Ze zahraničních to poměrně slušně v poslední době zvládli Editors- ten jejich zpěvák má super hlas, takovýho najít tady, tak jsem vysmátej-ale zatím se mi po skoro půl roce hledání neozval ani jeden, natož abych si moh ještě vybírat.Eye píše:I když jsem OT, a na synth otázku neznám odpověď, tak mne se přitáhnulo slovo "postpunk", na který rozhodně slyšim. A když už jsem tady, nedá mi to se nevyžvejknout - stačí si poslechnout punk (viz třeba Pistole) a postpunk (Joy Division apod.) a je celkem jasný, že je to úplně jinej sport. A že se teď moc nehraje - právě naopak, postpunk zažívá poměrně značnou renesanci, jasně, je pravda, že v "komerčnějších" sférách se často dost prolíná právě třeba s indie (všichni ti White Lies a podobně), ale v "undergroundu" zase naopak třeba s deathrockem apod, ty odkazy jsou poměrně silný. V Čechách mne napadají z tohohle ranku snad jenom Prostitutes, u kterých bych řekl, že tam nějakej "postpunk" feel cítím, ale určitě ne jako jedinej nebo nejsilnější prvek. Takže rozhodně takovýmhle nápadům fandím!