Fostex PM0.5 MkII 8000,-
KRK RP 5 G2 7700,-
Yamaha HS50M 6800,-
Behringer B1031A 7200,-
M-audio BX8a Deluxe 7116,-
Samson Rubicon 5a 8100,-
Tak ktery? Bohuzel sem byl vykradenej a takle to dopadlo

opravdu. ma ich moj kolega tu v praci, pocuvam ich skoro denne. ziadne stredy, ziadny detail. charakter podobny ako uliho 2031, ale este menej detailu a este plochsi zvukWohma píše:Ja jsem na ty M-Audia na zahranicnich forech cetl docela chvalu, opravdu jsou tak spatny?
Osobne byt tebou tak vyzkousim ty Behringery, za ty penize to vypada zajimave. Ale osobni zkusenost nemam.
Ad Yamaha: Ja koukal kdysi po HS80M, ty vypadaji celkem dobre, 50ky na tom budou predpokladam podobne. Bassreflex vzadu by mohl byt problem jedine, pokud mas bedny blizko steny.
To u malejch beden fyzicky ani nejde. Znamena to, ze na nich neuslysim basy, ktere pak na velkejch hifi bednach budou prebasovany? Jak se tohle resi v praxi pokud se micha na malejch bednach?ekral píše:mam ty Yamaha HS50M a jsem spokojeny, ovsem necekej zadne velke basy.
Jako neco z nich uslysis a neco ne, asi se musis naucit jak to pak zni na velkych bednach, nebo si koupit subwoofer. Ty bedny jsou uplne v pohode, ale musis si uvedomit, jakou si kupujes kategorii, mne to treba uplne staci (nejsem profik) a z tohoto pohledu jsou uplne luxusni a uplne skvele vypadaji.Peter Cherry píše:To u malejch beden fyzicky ani nejde. Znamena to, ze na nich neuslysim basy, ktere pak na velkejch hifi bednach budou prebasovany? Jak se tohle resi v praxi pokud se micha na malejch bednach?ekral píše:mam ty Yamaha HS50M a jsem spokojeny, ovsem necekej zadne velke basy.