MIDI KLAVESY - doporuceni

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Synchro

MIDI KLAVESY - doporuceni

Příspěvek od Synchro »

Ahoj, byl by mi nejaky znalec ochoten doporucit nejake midi klavesy?
Shanim male, dvou oktavove.Bez dalsich kontrol prvku(Mam kontroler od behringera, takze na tehlech ovladcich prvcich chci usetrit, byli by zbytecne)
Netusim jestli ciste ty klavesy(uderniky) maji dalsi parametry...
Co se ceny tyce, jsem ochoten si priplatit za to, aby to nebyl uplny sunt co se rozpadne, ale usetrit chci.Takze nejaka stredni cesta.Dekuji

Synchro

Re: MIDI KLAVESY - doporuceni

Příspěvek od Synchro »

Na tyto sem koukal, jsou velkej kandidat.ALE zabiraj dost mista, pac maj ty cudlicky navic ktery nepotrebuju :(
Uz me tu jednou odkazovali na tyto http://www.akaipro.com/lpk25.Zabiraj malo mista a je to ciste klaviaturka, zadny cmrndy okolo.
Jde mi jen o to jestli i ta klaviatura neni nejak horsi???Nevim na jake patrametry koukat.Protoze tam bych nechtel ubirat na kvalite...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no aby sis za chvili neuvedomil, ze bys chtel aftertouch nebo neco jinyho, co ti obyc klapky nenabidnou ;)
u me to tak bylo, navic me furt nebavilo soupat se po oktavach hore dole.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

No vidis, tie Akai su este mensie, tak zober tie. Pravdepodobne nebudes na tom bastlit monoleady ako Rick Wakeman, takze s kvalitou urcite budes spokojny, kedze znacky ako Akai a M-Audio su zarukou kvality a nemozu si dovolit vyprodukovat zlu klaviaturu, pretoze by sa to rozsirilo po internete a utrpelo by tym ich meno...

Synchro

Příspěvek od Synchro »

To Biscuit: Stim poctem klapek nic nenadelam, stim souvisi i prostorovy omezeni.Nj ale nevim jestli bych ten aftertouch vubec vyuzil, neumim hrat na zadnej nastroj a tech par not potrebnejch pro Drum&bass jsem do ted zapisoval mysi nebo na pocitacovy klavesnici.Navic to ma az ten AXIOM a ten je o dost drazsi.
To Demsky:Jasny chapem.PS:Koukal jsem na toho wakemana a krutej demon :D

jackies

Příspěvek od jackies »

Tak ty čtvrtky nebo osminky mlať přímo na PC klávesnici.
Nějak jsem se o tohle moc nezajímám, ale myslím že to půjde.
Prostě jsem viděl že to jde, normálně máš noty přiřazené místo nějakých tlačítek (myslím že v Cubase, ale nevím přesně)

Synchro

Příspěvek od Synchro »

To Jackies:Ja to delam praveze do ted na ty klavesnici a jeto pekne o ho..e

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Synchro píše:Na tyto sem koukal, jsou velkej kandidat. ALE zabiraj dost mista, ... :(.
Velkej kandidát ??? Dost mista ???? :P

Tiez som si kupil iba Kurzweil PC3, pretoze PC3X by zaberal dost miesta...
8) :D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

synchro: clovek se vyviji, a kdyz se necemu venuje, uci se pri tom i ruzny veci, nez na ktery se primo soustredi. mezi to patri i ovladani klaviatury. sam jsem nikdy nehral, prstoklad mam na presdrzku, ale proste casem ti to nejak samo zacne prichazet. najednou jsou ti dve oktavy malo a o aftertouch funkci nemluve - na to neni potreba ani zadnej hracskej um, jen cit pro modulaci.. to tak nahravas nejakej pad, a najednou vidis, jak ta ruka dela pohyb, na kterej klaviatura neumi reagovat - neco jako houslista na krku houslicek.. no a pak si reknes, jestli to neni skoda, ze kdyz tu impresi v sobe mas a cejtis to tak, ze to neni soucasti toho zaznamu...
ale samozrejme, nekdo nepotrebuje ani velocity/dynamiku

Synchro

Příspěvek od Synchro »

To Biscuit:Chapu, to by ovsem znamenalo toto http://www.m-audio.com/products/en_us/Axiom49New.html

Kdyz si pridelam suplik na vysouvani PC klavesnice tak by mohlo bejt i misto :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jj.. samozrejme je to na tvym zvazeni ;) ja mam treba http://www.roland.com/products/en/PCR-800/

Synchro

Příspěvek od Synchro »

No jeste koukam na tyhle http://www.audiotek.cz/product-38104-no ... 9-keyboard

Maj taky aftertouch.A sou levnejsi.Jen jestli to neni nejaka pofiderni znacka?!?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ne novation rozhodne neni znacka pofiderni :-)
nicmene kvalitu konkretni veci je obcas dobry nekde vyzjistit - nejaky reference na webu urcite najdes ;)

Fukki

Příspěvek od Fukki »

ja nedavno poridil MPK 49 a spokojenost maximalni ! doporucuji

Odpovědět