Chtěl bych si pořídit mixážní pult cca do 6000,-. Bude používán zejména pro nahrávání ze 2 mikrofonů. Fova psal, že jsou celkem vpohodě mixáky série MG od Yamahy ( konkrétně uvažuju o MG 102C nebo MG 82CX). Jenomže bych ho chtěl připojit k macbooku ( mám na něm usb konektory a ze zvukovky audio in a audio out - malý jack). a nevím, jestli tyto typy, co jsem zde uvedl, k němu půjdou připojit. Pak jsem se také díval na sérii MW, která má usb ( konkrétně Yamaha MW8CX). Takže: 1) Půjde připojit ta série MG ( konkrétně ty modely co jsem uvedl) k noťasu?
2) Má někdo zkušenost s tou Yamahou MW? Je srovnatelná( stejně dobrá kvalita preampu) jako Yamaha MG?
3) Můžete mi poradit i jiný vhodný mixážní pult, který by vyhovoval mým požadavkům ( připojitelnost k noťasu, obstojná kvalita předzesilovače a převodníků samozřejmě v dané cenové relaci

) Děkuju za vaše rady a postřehy.
4) a ještě jedna podotázečka : Není pro nahrávání mixák zbytečný? Nestačila by mně pouze stereo zvukovka ( např. Emu-0404, jak si vedou preampy a převodníky této zvukovky vůči zmiňovaným mixákům, jsou stejné kvality nebo kvalitnější).