no já do vlasti jezdim jen tak třikrát do roka bohužel a nejbližší termín je konec května
mě teď nezávisle přišla zpráva s nabídkou právě na ty sonodyne100ak (mimochodem: stydím se, o značce Sonodyne jsem ještě neslyšel

) takže to zatím vypadá, že s nimi tady mají lidi dobré zkušenosti v té cenové kategorii. ten DSP processing na vyrovnani akustiky mistnosti, je to něco podobnýho jako používají JBL?
ad PSI A17: tak na to koukám, to vypadá fakt báječně,ale to bych musel teda opravdu přitlačit (nebo si koupit jen jednu

) nebo bych se tady za něma musel stavit přímo ve fabrice
Problém je v tom, že já momentáně bydlím v docela malém bytě (jestli to vůbec bytem nazvat můžu) a spím na zemi, pač okolo jsou nástroje a technika. Nechce se mi to tu akusticky upravovat, protože doufám, že brzo zrealizuju něco, kde si budu moci snad pohrát i s akustikou. Zase se mi těch Genelecu nechce zbavovat, pač doufám, že jednou je budu moci využít
Fillippos: já nehledám hifi zvuk, hledám spíš něco na čem to budu moci smíchat a poslat někomu na mastering aniž by mi řekl, že sem trotl, že tam je moc basů nebo čehokoliv (což se možná může stát i tak, ještě jsem se neodvážil někomu něco poslat

kvůli tomu, že sice tu mám velmi dobrý bedny,ale v prostoru, kterej stojí za hovno a ještě navíc od nich sedím necelej metr....

)) na což ty bedny dělaný nejsou mám ten pocit