Zdravím,
dostal jsem příležitost koupit Korg EMX 1 smart media.
Dle prodávajícího je vše v pořádku. Knoby nechrastí, nechrastí ani na výstupu nic a tlačítka nejsou vymačkaná. Není k dispozici, manual, karta, žádná dokumentace ani krabice, stáří dva roky. Po zaslání fotek jsem ale zjistil, že je stroj velice(příkladně) používaný, tedy všechna tlačítka bicích jsou dokonale ošoupaná a na hlavním panelu je dokonce ošoupaná od prstů i bílá barva. Visual pro mne není důležitý, ikdyž něco vypovídá.
Chtěl jsem se zeptat co lze očekávat, že by u tohoto zdá se bytelného nástroje mohlo být v nepořádku?
Co by mohlo se projevit v budoucnu? Co při osobním předání nelze vychytat? Jaké jsou Vaše zkušenosti?
Měli by jste pro takový stroj důvěru?
Děkuji za Vaše názory.
Nákup Korg EMX 1
Re: Nákup Korg EMX 1
knoby ani nikdy chrastit nebudu
pretoze to je digitalny stroj takze cez knoby (snad okrem main volume) ziadny audio signal nejde takze tam nema co chrastit - oni len posielaju procesoru udaje o tom co ma robit
okontroluj si len ci nezaregistrujes nejake mechanicke problemy a ci to po zapnuti proste fu guje
emx je zabavny groovebox, samozrejme netreba od neho ocakavat zazraky, ma svoje limity.. zvukovo mi pride velmi dobry...

okontroluj si len ci nezaregistrujes nejake mechanicke problemy a ci to po zapnuti proste fu guje

emx je zabavny groovebox, samozrejme netreba od neho ocakavat zazraky, ma svoje limity.. zvukovo mi pride velmi dobry...
Re: Nákup Korg EMX 1
Knoby zkus jestli nepřeskakují při zadávání hodnot, to může být docela nepříjemné a ještě jsem se setkal že nesvítila dioda u čísla vybraného paternu, ale s tím se celkem dalo žít ... teda pokud fungovaly ostatní 
Jinak souhlasím že se s tím dá pěkně vyblbnout

Jinak souhlasím že se s tím dá pěkně vyblbnout