Nemužu si vybrat CME nebo Axiom
Re: Nemužu si vybrat CME nebo Axiom
mkdaw: Ptal ses na osobni zkusenosti, ja ti je popsal s CME UF5, nedoporucuju.
Jeste takova otazka mimo soutez: dost lidi si pochvalovalo.. http://www.musiccenter.cz/Edirol-PCR-50 ... y/:3:22731
Napr. tady:mkdaw píše:No to jsem se právě snažil vyhledat a moc jsem toho nenašel.Vím že nebyla nic moc předchozí verze myslím UF6 já teď koukal po CME UF60.Ono je to složitý každý stroj má něco.Za komoušů jsem si něco vybral z katalogu a nechal si to přivést a byl jsem spokojenej.Teď je toho tolik že si člověk nevybere.Pytkin píše:Tu na fóre sa o cme moc pochvalne nevyjadruju
./viewtopic.php?t=7212&start=0
2 minuty hledani
Rozumím.Chlapi dík za pomoc.Volba je pro mne už jasná CME raděj ne.Dík
Ještě přiložím polínko:
Měl jsem na testy CME, Axiom a Novation. CME byl super z hlediska ceny, Novation měl zajjímavý funkce a byl nejdražší a Axiom jakejsi střed.
CME: Těžkej keyboard (asi to nevadí, ale jen to uvádím). Naprosto k ničemu dynamika. stačilo cvrnknout malíčkem a bylo velocity 127. Křivky nepomohly.
Novation SL: Příliš složitý a přeplněný funkcema. Chci skládat a ne se neustále hrabat v masterkeyboardu. To co tam jako mělo práci urychlit mělo svoje mouchy. Nevim, jestli tonějak vychytali,ale příliš chytré techniky je někdy víc ke škodě. Dynamika sice lepší ale ne k mé spokojenosti. Pořád stačilo málo na dosažení plné velocity. Obtížně se pak hraje dynamicky.
Axiom: Dynamika super, člověk do toho musí třískat aby se dostal na 127 velocity, tak to má bejt
. Drivery fungujou, byť to stejně používám přes pětikolík (nemám rád USB připojování, obecně dost blbne synchro apod.)
Suma sumárum ... rozhodl ses podle mě pro to nejlepší co bych volil i já. Tenhle test jsem dělal ase asi před třema rokama, je možný že se situace poněkud změnila.
Měl jsem na testy CME, Axiom a Novation. CME byl super z hlediska ceny, Novation měl zajjímavý funkce a byl nejdražší a Axiom jakejsi střed.
CME: Těžkej keyboard (asi to nevadí, ale jen to uvádím). Naprosto k ničemu dynamika. stačilo cvrnknout malíčkem a bylo velocity 127. Křivky nepomohly.
Novation SL: Příliš složitý a přeplněný funkcema. Chci skládat a ne se neustále hrabat v masterkeyboardu. To co tam jako mělo práci urychlit mělo svoje mouchy. Nevim, jestli tonějak vychytali,ale příliš chytré techniky je někdy víc ke škodě. Dynamika sice lepší ale ne k mé spokojenosti. Pořád stačilo málo na dosažení plné velocity. Obtížně se pak hraje dynamicky.
Axiom: Dynamika super, člověk do toho musí třískat aby se dostal na 127 velocity, tak to má bejt

Suma sumárum ... rozhodl ses podle mě pro to nejlepší co bych volil i já. Tenhle test jsem dělal ase asi před třema rokama, je možný že se situace poněkud změnila.
Taky už mám Axiom doma a zdá se,že jsem dooobře udělal.Jen,jen kde na něj prodávají lepší ruce než mám já?Já se snad budu asi znova učit.Dík všem za pomoc.
Axiom je výborná hračka, používáme ve zkušebně dva, 25 a 49 ... drivery naprosto bezproblémový jak přes USB, tak přes klasický 5-pin. Klaviatura na to, že je to těžká plasťárna, je víc než dobrá. Hodně dobře se pracuje s padama pro bicí, který jsou zatim snad ty nejlepší, co jsem u midikontrolleru zkoušel (hlavně co se dynamiky týká), celkově určitě dobrá volba