ahojte. hladam nejaky hw, ktory vie prehrat viac trackov naraz s tym ze sa daju upravit aj jednotlive hlasitosti. predpokladam, ze nejaky multitrack. bude to sluzit ako backing track player. laptop s midi kontrolerom na mixer je tiez riesenie, ale potrebujem nieco bez laptopu. musia tam byt bud faders alebo knoby na ovladanie hlasitosti jednotlivych trackoch. bude stacit simultanne prehravanie 4 trackov.
potrebujem nieco taketo?
http://www.dv247.com/studio-equipment/z ... ler--87294
alebo
http://www.dv247.com/studio-equipment/t ... er--105127
diky moc za rady
Nieco na prehravanie backing trackov
Re: Nieco na prehravanie backing trackov
jasne .. nejaky z tychto recorderov by bol idealny .. je ich strasne moc .. asi by chcelo napisat viac , co vsetko by si vyuzil .. lebo hento co chces .. to asi splna skoro kazdy ..
super diky
potrebujem aby sa tie backing tracky (predpokladam ze wav) dali nahrat na sd kartu, co obe tieto dve masinku podporuju, strcit ju do nich a tam nastavit ze Track 1 bude song1, Track 2 je song2 atd... a aby to prehralo viac tychto trackov sucasne. Nemusi to byt recorder, tie tracky sa budu robit niekde inde, staci aby to len prehravalo.
potrebujem aby sa tie backing tracky (predpokladam ze wav) dali nahrat na sd kartu, co obe tieto dve masinku podporuju, strcit ju do nich a tam nastavit ze Track 1 bude song1, Track 2 je song2 atd... a aby to prehralo viac tychto trackov sucasne. Nemusi to byt recorder, tie tracky sa budu robit niekde inde, staci aby to len prehravalo.
pockaj .. to je nezmysel .. preco chces mat na kazdom tracku iny song ? to ti staci 8 songov ?
ano, na kazdy track iny song, niektore z nich budu prehravane sucasne, napr. 3-4 naraz.
8 songov staci, nakolko to budu asi hodinove nahravky
8 songov staci, nakolko to budu asi hodinove nahravky
stamina : aha .. trosku ina filozofia muziky , ako som ja zvyknuty .. ok .. cize 8 songov ti staci , a ty ich chces vlastne premixovavat ?
to co chces v podstate zvlada asi skoro kazdy tento recorder .. vascinou rovno na kartu nahravas .. alebo cez USB pripojis a rovno vidis kartu alebo disk v recorderi a kopirujes songy .. Asi by to chcelo dake dobre fadre , ked to chces v realnom case ovladat .. lepsi by bol z tych dvoch ten zoom asi , ked ma fadre , nie otocne ..
to co chces v podstate zvlada asi skoro kazdy tento recorder .. vascinou rovno na kartu nahravas .. alebo cez USB pripojis a rovno vidis kartu alebo disk v recorderi a kopirujes songy .. Asi by to chcelo dake dobre fadre , ked to chces v realnom case ovladat .. lepsi by bol z tych dvoch ten zoom asi , ked ma fadre , nie otocne ..