Nieco na prehravanie backing trackov

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
stamina

Nieco na prehravanie backing trackov

Příspěvek od stamina »

ahojte. hladam nejaky hw, ktory vie prehrat viac trackov naraz s tym ze sa daju upravit aj jednotlive hlasitosti. predpokladam, ze nejaky multitrack. bude to sluzit ako backing track player. laptop s midi kontrolerom na mixer je tiez riesenie, ale potrebujem nieco bez laptopu. musia tam byt bud faders alebo knoby na ovladanie hlasitosti jednotlivych trackoch. bude stacit simultanne prehravanie 4 trackov.

potrebujem nieco taketo?
http://www.dv247.com/studio-equipment/z ... ler--87294
alebo
http://www.dv247.com/studio-equipment/t ... er--105127

diky moc za rady

Pytkin
Moderátor

Re: Nieco na prehravanie backing trackov

Příspěvek od Pytkin »

jasne .. nejaky z tychto recorderov by bol idealny .. je ich strasne moc .. asi by chcelo napisat viac , co vsetko by si vyuzil .. lebo hento co chces .. to asi splna skoro kazdy ..

stamina

Příspěvek od stamina »

super diky
potrebujem aby sa tie backing tracky (predpokladam ze wav) dali nahrat na sd kartu, co obe tieto dve masinku podporuju, strcit ju do nich a tam nastavit ze Track 1 bude song1, Track 2 je song2 atd... a aby to prehralo viac tychto trackov sucasne. Nemusi to byt recorder, tie tracky sa budu robit niekde inde, staci aby to len prehravalo.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pockaj .. to je nezmysel .. preco chces mat na kazdom tracku iny song ? to ti staci 8 songov ?

stamina

Příspěvek od stamina »

ano, na kazdy track iny song, niektore z nich budu prehravane sucasne, napr. 3-4 naraz.
8 songov staci, nakolko to budu asi hodinove nahravky

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

stamina : aha .. trosku ina filozofia muziky , ako som ja zvyknuty .. ok .. cize 8 songov ti staci , a ty ich chces vlastne premixovavat ?

to co chces v podstate zvlada asi skoro kazdy tento recorder .. vascinou rovno na kartu nahravas .. alebo cez USB pripojis a rovno vidis kartu alebo disk v recorderi a kopirujes songy .. Asi by to chcelo dake dobre fadre , ked to chces v realnom case ovladat .. lepsi by bol z tych dvoch ten zoom asi , ked ma fadre , nie otocne ..

Odpovědět