Nový pár studiových monitorů do 7000,-
Nový pár studiových monitorů do 7000,-
Dobrý večer, blížím se k nákupu studiových monitorů.
Co se rozpočtu a zaměření týče, vyhlídl jsem si M-Audio BX 8. Důvodem jsou osmipalcové woofery.
Tato řada není vždy doporučována, byl bych vděčný za objektivní a konstruktivní kritiku.
Na 90% budu mít možnost odpočtu DPH.
Monitory nemusí být nutně aktivní, kdyby se do této cenové vlezl zesilovač s párem pasivů, byl bych rád.
Co se rozpočtu a zaměření týče, vyhlídl jsem si M-Audio BX 8. Důvodem jsou osmipalcové woofery.
Tato řada není vždy doporučována, byl bych vděčný za objektivní a konstruktivní kritiku.
Na 90% budu mít možnost odpočtu DPH.
Monitory nemusí být nutně aktivní, kdyby se do této cenové vlezl zesilovač s párem pasivů, byl bych rád.
Re: Nový pár studiových monitorů do 7000,-
Alesis M1 ACTIVE MK2, vyjdou na cca 6700,- bez DPH
na toto téma je tady na ezone dost vláken na to, aby si člověk nevybral špatnou bednu
na toto téma je tady na ezone dost vláken na to, aby si člověk nevybral špatnou bednu
+1 pro alesis, pripadne fostexy.
Děkuji.
Omlouvám se za repost.
Které Fostexy?
Na M-Audia mám zapomenout?
Co říkáte na Yamaha HS řadu?
Omlouvám se za repost.
Které Fostexy?
Na M-Audia mám zapomenout?
Co říkáte na Yamaha HS řadu?
Takove na ktere ti vyjdou penize:)
Ale ty Alesisy jsou jasna volba imho, jeste na ne nikdo nenadaval, coz se o tech nizsich radach Maudio rict neda.
Ale ty Alesisy jsou jasna volba imho, jeste na ne nikdo nenadaval, coz se o tech nizsich radach Maudio rict neda.
na alesisy tady furt nadava bs. ale proste za ty prachy je to porad asi jedna z nejlepsich beden.psk501 píše:Takove na ktere ti vyjdou penize:)
Tak určitě. Vyjimka potvrzujici pravidlobiscuit píše:na alesisy tady furt nadava bs. ale proste za ty prachy je to porad asi jedna z nejlepsich beden.psk501 píše:Takove na ktere ti vyjdou penize:)

jinak se tu dnes objevil inzerat od poklopa na pasivni mkI. ja jsem je neslysel, ale asi se nijak diametralne nelisej od mkII. jestli jsou cajk, tak je to za patnact stovek prima kauf.
Souhlasím. Jaký poweramp by se obecně hodil ke studiové aplikaci v této cenové relaci?biscuit píše:jinak se tu dnes objevil inzerat od poklopa na pasivni mkI. ja jsem je neslysel, ale asi se nijak diametralne nelisej od mkII. jestli jsou cajk, tak je to za patnact stovek prima kauf.
-
Sú o kúsok drahšie ale pár ľudí ich odporúča a hovorí o nich ako o bezkonkurenčných v danej cenovej relácii:
Behringer B3031A
http://www.thomann.de/cz/behringer_b3031a_truth.htm
Behringer B3031A
http://www.thomann.de/cz/behringer_b3031a_truth.htm
-
Moc jsem toho zatim neslyšel a tak nemohu relevantně srovnávat, ale mohu říct, že mám B3031A doma dva měsíce a opravdu je zbožňuju. Píšu to sem proto, že jsem si všiml, že jakmile se někde objeví zmínka o Behringeru, je obvykle otázkou krátkýho času, než se někdo vytasí s hanou Ulliproduktů. Nic jinýho od Behringera nevlastnim, ale koupí B3031A jsem podle mě neprohloupil. Akorát mi kámoši hubujou, že co je mám, nechodim ven 
Btw nevíte, kde v Praze by se daly poslechnout třeba KRK, Adamy nebo třeba DynAudia (libovolný řady a typu, jde mi právě o sběr zkušeností)?

Btw nevíte, kde v Praze by se daly poslechnout třeba KRK, Adamy nebo třeba DynAudia (libovolný řady a typu, jde mi právě o sběr zkušeností)?
- Jens Ludwig
Krk - třeba kytary.cz nebo je měli nedavno v Musiccity
Adam - Prodance - Holešovice - U průhonu 22 (myslim)
Dynaudio - AudioPro - Lužná 591 praha 6
Adam - Prodance - Holešovice - U průhonu 22 (myslim)
Dynaudio - AudioPro - Lužná 591 praha 6