Mám tady taková oříšek. Budu moc vděčný za radu. V tuto chvíli jsem schopen vše níže simulovat v programu mixxx, na PC se 4 stereo zvukovkami. Ovládání je ale tak složité.... Prosím o radu, co koupit, aby to bylo schopné fungovat - ideálně bez PC, dalších přehrávačů apod. Ale samozřejmě pokud takový mixpult není, tak co nejjednodušší kombinace. Všichni audiofilové si teď zakryjí oči - kvalita zvuku není tak důležitá (pardon).
Z kontrolní místnosti A potřebuji ozvučit místnosti B a C. Pouštět do nich hudbu, čas od času přehrát melodii (efekt, ideálně po zmáčknutí čudlíku), odposlouchávat přes mikrofon, co se tam děje (nonstop) a čas od času po zapnutí mikrofonu předat do místností instrukce.
Místnost A
- repro, ze kterého slyším, co se děje v místnostech B a C
- mikrofon (spínací), kterým jsem schopen do místností B a (C) předávat instrukce
- ovládání přehrávání hudby zvlášť kanál do B a zvlášt kanál do C (ideálně nezávisle na komunikaci mikrofon-repro).
- tlačítko, které do repro s hudbou nebo do repro na instrukce přidá znělku (efekt, sample, jingle ...)
Místnost B
- repro, ze kterého hraje hudba ve smyčce
- repro, ze kterého slyším instrukce z místnosti A
- mikrofon, který nonstop snímá dění v místnosti
Místnost C
- buď stejné, jako B
- nebo jako zjednodušení pouze repro, které přehrává hudbu, případně do ní mixne znělku
Představa je - 4 kanálový mixážní pult se dvěma (třemi) vstupy na mikrofon, který umí do vybraných kanálů pouštět nějaké samply (jingle, efekt..) a který v ideálním světě nepotřebuje vstupy, ale je schopný dva (plus ty samply) kanály živit sám z nejaké sd karty/usb paměti....
Jsem uplně mimo? Ještě jednou děkuji těm, co to dočetli až sem a nevzdali.
Ozvučení tří místností
Re: Ozvučení tří místností
v principe lubovolny mixpult , ktory ma 2 nezavisle vystupy .. idealne asi grupy ..