Shanim externi zvukovku, nejlip firewire ale prekousnu i usb2, pci slot na laptopu nemam.
Krome klasickych pozadavku na kvalitni prevodniky,vstupy,vystupy...potrebuju xlr mic vstup s fantomovym napajenim, midi, hodil by se jeste dalsi vstup pro audio z napr. hw synthu. knoflik na volume pro sluchatka, pripadne neaky prepinac z monitoru na sluchatka. Na mikrofon by byl fajn aspon nejaky limiter pripadne compresor...ale neni podminkou. Cubase LE soucasti baleni je plus.
Nejake favority uz mam ale jak sem rikal, tech firem je tolik ze mi treba neco uteklo...jo a cena tak do 6000,- Momentalne se rozhoduju mezi Edirol UA4FX(ta je mi tak neak nejsympatictejsi),Edirol UA25,Lexicon OMEGASTUDIO(tam ma pro me zbytecne moc vstupu a reseni nastojato se mi nehodi na praci v posteli v leze

No a pak jeste extremnejsi varianty a to Behringer BCA2000, to by se mi libilo hodne, akorat od jakekoliv jine firmy, prolizanim ruznych for sem si vytvoril predsudky vuci Ulimu a nejsem si moc jisty kvalitou.Dalsi extremni varianta by bylo Maudio oxy...neco, kdy to je zaroven midikontroler takze bych prekousl i vyssi cenu a to kompaktni reseni je velmi sympaticke nicmene to imo s tou kvalitou taky nebude buhvico.
Diky za jakykoli nazor ci tip.