Čaute, potreboval by som poradiť s výberom preampu rozhodujem sa medzi R.M.E. RME QuadMic 2 a SPL TRACK ONE mikrofón mám AKG c414 xls a zvukovku TC electronic Impact twin.
za každý názor,typ a radu Vám vopred Ďakujem.
Preamp - prosím o radu pri výbere
Re: Preamp - prosím o radu pri výbere
me to prijde jako zbytecne vyhozene penize, rme jak jiz zde bylo nekolikrat zmineno maji zvukove neutrani preampy.... a Spl track one? to bych spise resil pluginama. notabene kdyz zvukovku mas s 2 mik. vstupy
Jo RME je dobrej jako doplnkovej utilitarni preamp pro chvile, kdy ti dojdou ty "lepsi". Nebo kdyz potrebujes rozsirit mnozstvi neutralnich preampu a nemas penize na "lepsi". Nepovazoval bych to ale za zasadni upgrade od TC.
SPL neznam (nikdy jsem nezkousel). Ale co me na tom zarazi je, ze si vybiras mezi tak odlisnejma vyrobkama. Jednokanal s processingem vs 4kanal. Co je tvuj cil, na co to potrebujes?
SPL neznam (nikdy jsem nezkousel). Ale co me na tom zarazi je, ze si vybiras mezi tak odlisnejma vyrobkama. Jednokanal s processingem vs 4kanal. Co je tvuj cil, na co to potrebujes?
Potrebujem nahrat len vokal. Ziadne nastroje viac kanalov mi netreba zatial. Estte mi poradili Golden Age Project Pre-73 MKIII nasiel som ho za dobru cenu 340€. A celkom sa mi pozdava, co hovorite nan vy?
A už si na to vyzkoušel tu svojí zvukovku? Nic ve zlým, ale zrovna ty preamp nepotřebuješ. Člověk bez praktických letitých zkušeností nepozná rozdíl. Kup si za ty prachy raději něco užitečnějšího do studia. Něco, co sám oceníš mnohem víc. Třeba další mikrofon, který bude mít jiný zvuk. Nějaký dynamický, páskový, nebo jiný kondenzátor.. Nebo, pokud už si tak neučinil, pořeš si akustiku místnosti. To je 500x důležitější než preamp. Ať se vede.