Přehrávač sport - ideálně bezkabelový

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
curt-xx

Přehrávač sport - ideálně bezkabelový

Příspěvek od curt-xx »

Dobrý den,

rád bych využil také rad zkušenějších pro koupi mp3 prehravace.

Mp3 prehravac jsem nikdy nemel, ale de facto kazdy den stravim minimalne cestu do prace se sluchatky na uchu a i jakykoliv pohyb po meste, obchodech atd si moc bez hudby ci nejakeho mluveneho slova neumim predstavit. Doted jsem vyuzival starsi jinak jiz nepouzivany mobil.
To mi ale z nekolika duvodu prestalo vyhovovat.

Me pozadavky jsou hlavne, aby hudba byla v prehravaci razena ve slozkach tak jak ji tam nahraju z pc. a vyhovovalo by mi abych prehravac mohl vyuzivat i na sport, tj aby nebyl moc velky atd. Mozna nejdulezitejsi i z hlediska toho sportu pro me ale je, aby prehravac mel bezkabelova sluchatka(nevim jestli se nedaji pripadne dokoupit ke kazdemu)?) Vyhovoval by mi asi spise displej, pro noc treba i s moznym zapnutim podsviceni, dobra vydrz, kapacita...

Nejdůležitější je pro mě, aby ke sluchátkům nemusel být kabel - někde jsem četl, že se často propojují pomocí bluetooth, ale nevim zda to někdy obsahují i mp3, či jde jen o mobily. Vzhledem ke sportu by se mi hodila třeba i nějaká zabudovaná gps či krokoměr, aby člověk věděl kolik uběhl atd, ale to předpokládám zatím ani chytřejší mp3 nemají.

Prosím tedy o nějaké tipy. Předem díky

hawkens

Re: Přehrávač sport - ideálně bezkabelový

Příspěvek od hawkens »

Kombinacia smartphone (zrejme uz nejaky mas) + bluetooth sluchadla by ti ? Ako mozna alternativa. V smartphone mas na vyber nepreberne mnozstvo mp3 prehravacov, ak nenajdes taky ktory ti prehra foldre podla poradia, da sa to vyriesit playlistom. V smartphone zaroven mozes mat aj sportovu appku na veci co si spominal: gps krokomer atd. Sluchadla mozem odporucit napriklad Nokia BH-505 pouzival som ich tak na pohybovanie v meste-mhd ako aj na sport konkretne behanie. Vyrobcom su prezentovane ako "sportove" co by malo znamenat ze by im nemal vadit ani pot:

http://www.nokia.com/global/products/accessory/bh-505/

curt-xx

Příspěvek od curt-xx »

Sluchátka vypadají ideálně, byt v nekterych recenzich pisou, ze pot moc nezvladaji. Muzete mi dat ale tip na idelane co nejlevnejsi smartphone, ktery by k tomu sedel. opravdu bych ho pouzival jen jako mp3 a idealne i tu gps(bez toho se v nejhorsim obejdu), takze pripadne vice alternativ. Zas enchci kupovat telefon za velke penize, ktery budu pouzivat jen jako mp3. Vlastnim Nokii Lumii 720, takze co s etyce vseho tak mi naprosto vyhovuje, jen na to behani a sport by asi nebyla + hodne telefonuji a delam pres internet, takze uz tak je to poradny zrout baterky. Predpokladam ale, ze tato sluchatka by se na Lumii dala pouzit. Predem moc dekuji za rady.

curt-xx

Příspěvek od curt-xx »

A pokud bych si případně pořídil tyto hodinky či nějaké lepší(budu rád za tipy), tak by to šlo propojit se telefonem a psolouchat pak mp3 i zobrazovat gps?

Sony SmartWatch MN2

hawkens

Příspěvek od hawkens »

Tie sluchadla su Bluetooth, takze budu fungovat so vsetkym co ma BT a A2DP profil na prehravanie hudby v stereo. Som si isty ze aj s tou Lumiou to bude fungovat. Staci strcit do vrecka alebo kupit si take sportove puzdro na rameno na behanie.

Je vsak pravda ze aj tie moje po case odisli, podozrievam ze nezvladli navaly potu. Zaruka to vyriesila, boli vymenene bez reci, ale bol to nejaky ten tyzden dva cakania. Na druhej strane su hodne lahke a ked dobre zastoplujes do usi, pekne hraju aj basy. Druhe som pre zmenu po roku zlomil ... dalej som to neriesil. Kolega ma tento isty model a je spokojny. Klasicke muslove sluchadla by asi na sportovanie neboli moc vhodne. Celkovo mi to vychadza ze idealne nie su, ale asi nejlepsie z dostupnych moznosti co som zaregistroval.

curt-xx

Příspěvek od curt-xx »

A nejaky tip na nejlevnejsi telefon, co by to zvladal?

hawkens

Příspěvek od hawkens »

Ako som spominal, ten tvoj telefon co mas to zvlada urcite. Bude ta to stat 0. Ak nechces vyuzivat, tak skus tuto linku, tu su dotykove s BT podla najlacnejsieho:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/f:16 ... 677:1/?o=4

ako som spominal je to Bluetooth to uz ma dneska prakticky kazdy smartphone.

Odpovědět