Prenos 32 kanalov medzi 2 Macbookmi

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
STi

Prenos 32 kanalov medzi 2 Macbookmi

Příspěvek od STi »

Nevedel by mi prosim vas niekto poradit nejake lacne riesenie ako prenasat 32 audio kanalov z jedneho macbooku do druheho. Najskor som to skusal cez 1GB Ethernet ale bolo to nepouzitelne pri tolkych kanaloch. Nad 32i/o zvukovkami som ani nepremyslal kedze toto riesenie by stalo minimalne 2000e. Dalej som premyslal nad ADAT ale co sa tyka lacnejsieho riesenia, 32 i/o mal len M-Audio Profire LightBridge a Presonus Firestudio Lightpipe ktore su uz obe discontinued. M-Audio som nasiel cez bazar aj 2 kusy ale zistil som ze uz niesu podporovane ovladace a Presonus som cez bazar nenasiel.
Myslite ze by sa nasla este nejaka ina lacnejsia moznost?
Dakujem
FB | SC | T

zazz

Re: Prenos 32 kanalov medzi 2 Macbookmi

Příspěvek od zazz »

Z toho postu neni uplne jasne, co presne chces, ale treba by ti pomohlo toto:
https://vsl.co.at/en/Vienna_Software_Pa ... semble_PRO

STi

Příspěvek od STi »

Vytvoril som si multi-granular soft ktory pracuje so 16 stereo kanalmi zaroven, je to velmi narocne na CPU takze to musi bezat na zvlast Macu a posielat audio do druheho Macu do Live cez ktory je zaroven mozne kompletne ovladat cely soft cez OSC. Napadlo mi este nudzovejsie riesenie routrovat len 8 momentalne pouzivanych stereo kanalov a na to by mi asi najlacnejsie vyslo kupit 2x Focusrite Saffire Pro 40 (z USA by sa dali kupit aj po $350 kus).
Ta Vienna Ensemble Pro vyzera zaujimavo ale ako zistujem, nemam moznost stiahnut demo pokial nevlastnim nejaky iny produkt takze nemam ako zistit ci by mi to mohlo pomoct :roll:
FB | SC | T

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja by som urcite siel do ethernet riesenia .. konkretne toto : https://www.audinate.com/products/software/dante-via
este to nemaju hotove .. ale bude to super .. presne na to , co potrebujes ..

STi

Příspěvek od STi »

Tak toto bude paradne, a este k tomu aj Thunderbolt podpora :)
Ale release date Q2, zatial budem musiet vymysliet nejake docastne riesenie.
FB | SC | T

Odpovědět