Přenosný reproduktor do 3k
Přenosný reproduktor do 3k
Dobrý den, za měsíc jedu na tábor a potřeboval bych nějaký dobrý reproduktor do 3000 kč.
Chtěl bych aby to mělo kvalitní zvuk a dobré basy. Jestli to nějak ovlivní tak poslouchám Dance/DnB/Dubstep .
Zatím jsem uvažoval o Jabra Solemate .
Budu velmi rád za jakékoliv návrhy.
Chtěl bych aby to mělo kvalitní zvuk a dobré basy. Jestli to nějak ovlivní tak poslouchám Dance/DnB/Dubstep .
Zatím jsem uvažoval o Jabra Solemate .
Budu velmi rád za jakékoliv návrhy.
Re: Přenosný reproduktor do 3k
Všechny přesahují moji cenovou hranici.
sorry za OT, ale jen mi prijde vtipnej generacni posun, kdyz se dneska na tabor jezdi s reprakem:)
No o odpoledním klidu je v chatce nuda
.
Teď se rozhoduji mezi Jabra Solemate a X-mini EXPLORE PLUS.
Který je lepší ?
Který je lepší ?
Dětem jsem koupil na blbnutí tohle http://www.energy-sistem.cz/energy-musi ... 2426424481 a musím říct, že jsem byl hodně překvapenej, jak to za ty chechtáky a při svých rozměrech hraje dobře, nahlas a vydrží dlouho. Ideální do kapsy, nebo báglu.
A jinak jsem taky rád, že všechny tábory kam jsem jezdil později i jako vedoucí, byly super jen s kytárou a o poledním klidu byl opravdu klid.
A jinak jsem taky rád, že všechny tábory kam jsem jezdil později i jako vedoucí, byly super jen s kytárou a o poledním klidu byl opravdu klid.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Kedar_CZ píše:Jestli to nějak ovlivní tak poslouchám Dance/DnB/Dubstep.
No tak ten odpolendi klid to urcite ovlivni....Kedar_CZ píše:No o odpoledním klidu je v chatce nuda.
K veci - na toto forum su tvoje otazky moc tazke. Vacsina ludi tu riesi predovsetkym kvalitu podania, a nie low-end kompromisy so silnym basom... Nakoniec aj tak skoncis pri Bluetooth prenose, o ktorom sa tu pisalo, a ani Ti to nebude vadit (zvuk je horsi nez cez kabel...) Ber to tak, ze pre vysoky podiel syntetickych zvukov v tych zanroch nejaky Hi-Fi zvuk na tabore nepotrebujes. Hrat to bude urcite lepsie nez telefon...
(X-mini Explore Plus: "3 + 3 W smrtícího hudebního výkonu" - to, myslim, hovori samo za seba - ak sa nudis, tak smrtici vykon nudu urcite zabije...
Ok díky hoši. A ta kytara na táboře pořád je ale používá se jen u táboráku.
no ja som si naopak nikdy nevedel predstavit nic trapnejsie, ako gitaru v tabore a to som gitarista a hraval som uz aj v tom taborovom veku 
Na balení holek to tenkrát fungovalo. 
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
No na táboře máme vedoucí a ta se tam pokoušela hrát u táboráku na housle všichni ji ignorovali :/rastis píše:no ja som si naopak nikdy nevedel predstavit nic trapnejsie, ako gitaru v tabore a to som gitarista a hraval som uz aj v tom taborovom veku
Rastis bol zrejme uz v 14tich pregitarovany... a tato pani vedouci je zrejme este porad dostatocne nevyvrzana... 
...
Ja si viem pri taboraku predstavit aj husle, ale musi sa to vediet.... Chce to nejaky napad a vhodnu reziu. S nejakymi perkusiami a rytmikou, pripadne aj s tou gitarou ... by to mohlo pobavit cely tabor. Treba sa ale zamysliet a nie tam vletiet s nejakou solovou smidlackou....
Moja zena taketo veci vie - je zabavac a vzdy jej to prejde. Umi to, ta pani ma...
...
Ja si viem pri taboraku predstavit aj husle, ale musi sa to vediet.... Chce to nejaky napad a vhodnu reziu. S nejakymi perkusiami a rytmikou, pripadne aj s tou gitarou ... by to mohlo pobavit cely tabor. Treba sa ale zamysliet a nie tam vletiet s nejakou solovou smidlackou....
Moja zena taketo veci vie - je zabavac a vzdy jej to prejde. Umi to, ta pani ma...