Profesionalne Studio do 120tis. EUR
Re: Profesionalne Studio do 120tis. EUR
Napis si sem:
http://www.morelmuziek.nl
http://www.morelmuziek.nl
Vypisování a plánování takového seznamu a nákupu zabere spoustu času. Za to jsou obyčejně lidi placení, protože to je vysoce odborná záležitost. Takové studio nejde jen koupit. Někdo to musí taky zapojit, potrebujes elektrikare, cloveka of IT, nemluve o nekom kdo ti zmeri akustiku a navrhne akusticke reseni. O nastroje se taky musi nekdo starat. Vše podstatné tady už bylo řečeno. Kdyby si milý miro1 alespon odpovedel jaké studio si predstavujes a prestal urázet ostatní, tak by ses mozna dockal pozitivní zpetné vazby. Konkretni celok proste neexistuje protoze nikdo nemá potuchy jaké studio mas na mysli.
DNFTT...
Blog http://milpal.cz, Bandzone: http://bandzone.cz/milanpalicka
Ja myslim, ze keby ste boli ochotni a kamarati, tak mu "nejaky konkretny celok (skladajuci sa z jednotlivych zariadeni)" poradite !!! Alebo aspon zakladne veci - aky model sluchatok, znacku kozeneho kresla, typ klimy, pozlatene kable, drziak na kavu a tak. Aspon na rozjazd.
Uz tu boli vselijake exoticke typy, ale taky Miro, co ma 120 000E vo vacku.
Skoda hubu a klavesnicu drat kvoli 120 000€, ne ? Vsak "nejako mi poradte, nebudte psi... nejaky ten konkretny celok, nahravanie, mastering... Si to poskladam sam, podla navodu. A nerypte do mna, ze som divny. Ja som OK, vy ste tu vsetci divny a zbytocne spamujete."
Zeby politicka strana? Alebo Eurofondy ?
Ak mate niekto skusenosti, ja bych sa toho chytil. Lahko zarobene prachy.
Uz tu boli vselijake exoticke typy, ale taky Miro, co ma 120 000E vo vacku.

Skoda hubu a klavesnicu drat kvoli 120 000€, ne ? Vsak "nejako mi poradte, nebudte psi... nejaky ten konkretny celok, nahravanie, mastering... Si to poskladam sam, podla navodu. A nerypte do mna, ze som divny. Ja som OK, vy ste tu vsetci divny a zbytocne spamujete."

Zeby politicka strana? Alebo Eurofondy ?
Ak mate niekto skusenosti, ja bych sa toho chytil. Lahko zarobene prachy.

je to fakt tak tazke NENAPISAT komentar?
podla toho co som prave zrobil hej.
podla toho co som prave zrobil hej.
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Ano mal som v plane tomu cloveku co mi v tom bude vediet poradit zaplatit.
Chcem nahravat gospelovu hudbu a nabozenske knihy davat do audio formy.
Niekedy som mal take studio ale to bola doba ked mi stacili prelozky od vajicok ako akusticka izolacia.
Tak ked chcete odpovedat prosim vas k veci, rad by som to poriesil co najlepsie.
Mohol by som si aj sam vybrat zariadenia, nie nerad by som zbytocne zle minul prostriedky ja len som myslel ze mi poradi niekto kto s tym robi na dennej baze.
Chcem nahravat gospelovu hudbu a nabozenske knihy davat do audio formy.
Niekedy som mal take studio ale to bola doba ked mi stacili prelozky od vajicok ako akusticka izolacia.
Tak ked chcete odpovedat prosim vas k veci, rad by som to poriesil co najlepsie.
Mohol by som si aj sam vybrat zariadenia, nie nerad by som zbytocne zle minul prostriedky ja len som myslel ze mi poradi niekto kto s tym robi na dennej baze.
Naposledy upravil(a) miro1 dne 03 pro 2016 06:25, celkem upraveno 1 x.
@miro1 - techniku mozes konzultovat tu - http://www.velvetsound.net/en/contact/
upravu priestoru neviem, mozno niekto ma kontakt na firmu ktora toto riesi
ps: pomoz si sam clovece, aj boh ti pomoze.
upravu priestoru neviem, mozno niekto ma kontakt na firmu ktora toto riesi
ps: pomoz si sam clovece, aj boh ti pomoze.
MIro : Zacnime s tym , ze od kial si ?
No tak konecne se nekam dostavame. Gospel. Takze vicemene kapela a k tomu sbor. Jak velky sbory? Vsechno najednou? Jaky mas prostorovy moznosti? Predpokladam, ze prostory uz mas dany. Uz v nich je udelana akustika a "postaveny studio" nebo staveni toho studia je soucasti tech 120.000,- euro? To bude totiz uplne nejzasadnejsi vec ze vseho.miro1 píše:Chcem nahravat gospelovu hudbu a nabozenske knihy davat do audio formy.
Podle toho jak velky telesa budes nahravat (naraz) zjistis kolik budes potrebovat vstupu/vystupu, mikraku, predzesilovacu... pripadne jestli to treba nebude nejlepsi udelat nejakou konzoli...
Nahravani, mix a mastr budes delat ty? Jeslti ne, tak se na preference zeptej cloveka co to bude delat. Jestli jo, tak se ponor do vod Gearslutz na par mesicu a nasaj povedomi jak ruzne tyhle veci jdou delat. I tak bude tezky nebyt na milost/nemilost odkazanej na dodavatele co ti nakeca co bude chtit. Druha a asi zasadnejsi vec je, ze adekvatni zkusenosti na nahravani vetsiho telesa clovek ziska v nejlepsim pripade za 2-3 roky praxe nekde kde to delaj dobre. Samotnymu samoukovi ti nemusi stacit ani 10 let na to abys v tom byl dobrej. V pripade, ze lidem kterym budes ty veci nahravat nebude vadit, ze se na nich ucis a vysledky budou zezacatku vselijaky, tak je to prima prilezitost bezesporu.
Na nahravani audioknizek urcite bude fungovat U87 v dobre zatlumeny mistnosti zapojena do jakykoli RME zvukovky. Jestli budes potrebovat nahravat vic lidi, kup vic U87 a pripadne prejdi na vetsi RME. Daj se koupit levnejsi mikraky co udelaj dobrou sluzbu, da se koupit nejakej peknej preamp a treba i supadupa prevodnik, ale je to prakticky zbytecny. Tohle je o hlase/talentu, akustice a mikraku. Zbytek jsou uz jenom libustky.
dakujem velmi pekne za vecnu odpoved. tak nejako som si predstavoval debatu na fore
miro1: Nechapu ty tve komentare o predstave debaty protoze vecna debata nad konkertnim dotazem zde neni nic neobvykleho. To ze nekdo neumi napsat dotaz (a to se v tvem pripade stalo) neni duvodem k pozdejsimu osocovani lidi kteri se snazi dopatrat vice informaci aby jejich pripadna rada mela smysl. Jinymi slovy na debilni otazku debilni odpoved
Miro : mne neodpovies ?