Rada nákup HW 20 000 kč

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
jazzym

Re: Rada nákup HW 20 000 kč

Příspěvek od jazzym »

dobre monitory niesu nikdy zle :wink: .. ale povedzme si uprimne ..komu zaleži na tvoreni chce mať čim točit tlačiť buchať .. 8)
taky Venom za 200e ma zvukovku , synth modul ,..a 49 klavesiek.. popri nom ostane na slušne monitory :wink:
vac nepoviem lebo som nan lakomy 8)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Na to ti staci i klapky co jsem psal a navic v dobe tolika skvelych soft synthu bych se na hw vykaslal, tim spis u takoveho low end. Zivot me naucil, ze nez laciny crap synth to radsi sw synth, ktery za polovicni cenu odvede 2x tolik prace..

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Za ty prachy srovnatelnou zvukovku nekoupis.. Ber dokud je

./bazar/motu-828-mkii-t21026.html
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Jj na tu jsem taky koukal, za ty prachy fakt dobra vec.

jazzym

Příspěvek od jazzym »

TOM-Thak píše:.. v dobe tolika skvelych soft synthu bych se na hw vykaslal, tim spis u takoveho low end. Zivot me naucil, ze nez laciny crap synth to radsi sw synth, ktery za polovicni cenu odvede 2x tolik prace..
je množstvo skvelych synth softov ..napriklad vyzex v tom venome :D
ked sme u tych low end crap ov ,..niekto tu tušim scarlet 2i2 vrelo neodporuča.. :wink: a bez midi by som zvukovku nedporučal ja

prednedavnom , ked som už trošku naučil robit s tym venomom rozmyšlal som či nekupim ešte jeden.. koli live hraniu ,..na jednom by som daval arpeggiator rytmus ..a na druhom by som robil efekty... sóla :P

nedavno som ho trosku skusal spojit s PC a prekvapila ma latencia ..vsetko fungovalo perfektne ..8ms(in)8ms(out) ..aspon teda v cubase (HalionOne) .. dokonca som bicie pady cez trigger IO midi out spojil do midi in venomu a mohol som robit aj trilky na jenom pade .. rychlejši jak samotny origo modul .
Klapky su na venome trochu slabšie ..ale nebojim sa že by sa to po.toto.
tak som sa vytaral. :roll:
Naposledy upravil(a) jazzym dne 13 kvě 2014 01:04, celkem upraveno 2 x.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

No heled je to o stylu prace, ja ti naprosto rozumim.. ale pokud chces skladat ve studiu a nepotrebujes live hrat, tak jsou ti dva Venomy na dve veci.. a uprime bych si za ty penize radsi koupil Reveal Sound Spire, Sylenth1, Z3ta+2 a Synapse Dune2 a mel bych na Drum N Bass takovy zvuky, ze bych i hodne zvazoval, jestli ma smysl kupovat Virus TI :c) a prislo by me to na podobny penize, cimz ale chci jen poukazat na to, ze kazdy ma jine potreby a je fakt potreba vedet, jestli jsem vic hrac.. nebo chci delat seriozni veci ve studiu.. je hezky mit ten feel a korutit si na vsecko a snadno s tim pracovat, ale kdyz potom vysledek stoji za prd kvuli spatnymu soundu, tak to taky neni ono. Ruku na srdce, ten rozpocet je moc maly na to, abys koupil dobry klapky, dobry kontroler, dobrou zvukovku a bedny.. Takze je to jen o tom, co potrebuje driv, nez do toho zase bude moct zainvestovat dalsi prachy, protoze tomu se stejne nevyhne, pokud to s muzikou mysli vazne..

Odpovědět