Roland Jupiter 80
Re: Roland Jupiter 80
ja mam skusenosti s muzikantami .. oni chcu hrat a skladat .. nechcu michat ani mastrovat .. ani tomu vobec nerozumeju ..
Já jsem na tom identicky, ale když to chce člověk prezentovat veřejnosti, i kdyby jen na YT nebo SC, nic moc jiného nezbývá...
myslím si, že podľa Tvojho štýlu a levelu hrania by si mohol byť spokojný s takou kombináciou, že:
- stage piano s dobrou klaviatúrou (jednoznačne a bezpodmienečne treba vyskúšať...)
- polyfónny synťák, lepšie aj multitimbral s aftertouch, či už analóg alebo VA, s dobrou a rýchlou klaviatúrou (nord, sledge, DSI...)
- akýkoľvek DAW + nejaké free VSTi
- naučiť sa anglicky (nie nevyhnutné ale pomôže to
)
- stage piano s dobrou klaviatúrou (jednoznačne a bezpodmienečne treba vyskúšať...)
- polyfónny synťák, lepšie aj multitimbral s aftertouch, či už analóg alebo VA, s dobrou a rýchlou klaviatúrou (nord, sledge, DSI...)
- akýkoľvek DAW + nejaké free VSTi
- naučiť sa anglicky (nie nevyhnutné ale pomôže to

Nechci hrát na veřejnosti.teda zatím...Kapelu už mám,hrajeme svatby,plesy a tak.Ale taky chci doma skládat hudbu.prostě poslechovku.
Takže...Co to je zkratka DAW?
Digital Audio Workstation .. TO je program na robenie hudby a spracovanie zvuku ..
Takže obecný název pro programy do PC na tvorbu hudby--teda jestli tomu spávně rozumím...
ano presne tak ..
a kde se dá stáhnout takový nějakej jednoduchej program..
DAW je komplexny program a nikdy neni jednoduchy
Taky ktory mozes vyskusat zadarmo je napriklad Reaper : http://www.reaper.fm/

To je těžko, existuje spousta DAW a ve výborné kvalitě. Např. Cubase, Reaper, Pro tools, pro MAC Logic atd. Chce to zorientovat se. Pod Win je asi nejběžnější Cubase.
Tak jsem si stáhl a nainstaloval ten DAW.a uvidím co s tím budu dělat...
Ale v tom nastavení bude asi problém....není nějakej program v češtině?.))
Ale v tom nastavení bude asi problém....není nějakej program v češtině?.))
Dá se někde stáhnout i Cubase ?nějakej free
Jediný DAW o ktorom viem že má českú mutáciu je Studio One od Presonusu...