rastis píše:ale je mozne, ze som mimo ja a ospravedlnujem sa, ak trepem blbosti a hovorim za inych

nie si mimo. my vsetci sme mimo.

zrejme ide o nejake sluchadla s procesorom zvuku.
lkristy pat-devat-jeden, na tomto fore asi nenajdes ludi, ktori by sa vyznali v sluchadlach s nazvom ako "
Tactic3D Fury" a pod. To su zrejme nejake vojenske sluchadla. Toto forum sa specializuje na hudbu a audio.
Cisty zvuk - ma vacsina sluchadiel od 50€. Dokonca aj niektore za 30€ maju uplne cisty zvuk. Spinavy zvuk sa na vacsine sluchadiel z tohto hudobneho segmentu vobec neda zapnut. Dokonca vacsina sluchadiel ani nesumi (to je v cene).
A vacsina je tak staromodna, ze ani nemaju
USB konektor
EQ, Chorus, Phaser, Distortion, Booster a "par dalsich veci" - to si musis priplatit hodne nad 500€.
Ak
"pocuvas v podstate vsetko", tak potom je lepsia otvorena konstrukcia (tie, co maju zvonka viditelnu penu alebo dierky) - budes tak lepsie pocut mamu, ako Ta vola z kuchyne na veceru. Sluchadla na hry a na hudbu sa dost odlisuju - napr. farebne a dizajnovo. Tie na hudbu byvaju casto trapne nezaujimave, tie herne maju ovela zaujimavejsi design.
Odnimatelny kabel, ale
nie bezdratove - to moze byt tiez problem - zistilo sa, ze po odpojeni kablu sa bezdrotovym sluchadlam dost vyrazne zhorsi zvuk. V tomto rezime su v podstate nepouzitelne (teda okrem zaspavania)
Snad som pomohol. Ale tu si na hudobnom fore, a ty zrejme chces herne sluchadla.