Sluchátka Marshall Major

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
johnyy85

Sluchátka Marshall Major

Příspěvek od johnyy85 »

Ahoj, chtěl bych si pořídit sluchátka, kvalitnější, proto bych za ně byl ochoten dát víc než 1000. Docela se mi zalíbili Marshall Major. Co myslíte, má někdo zkušenost?

dusanmsk

Re: Sluchátka Marshall Major

Příspěvek od dusanmsk »

Tuto znacku vobec nepoznam, ale nenapisal si, na co tie sluchatka chces pouzivat. Ja ich mam na odposluch mix-u a hranica 2000 mi pride este dost malo ( pocitaj tak 6-7k za slusnejsie sluchatka ).

rastis

Příspěvek od rastis »

neviem, ci zrovna Marshall je nejaka zaujimava znacka na sluchatka (?) v cene "víc než 1000" sa este moc o kvalite hovorit neda. ale ako bolo napisane - zalezi, na co sa maju pouzivat...

charonme

Příspěvek od charonme »

jediny dovod k volbe tychto sluchadiel vidim v ich vizualnom dizajne, takze ak su pre teba podstatnejsie ine parametre tak si radsej vyber ine podla ucelu pouzitia

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

vypadaji pekne, nechci strasit a neslysel jsem je, ale za tuhle cenu jsem nic dobryho neslysel, tak se nenech zmast zlatou vorizkou. rozumnejsi sluchatka zacinaji tak na 4/5k.

hubert

Příspěvek od hubert »

Sluchatka Marshall Major su zaujimave okrem dizajnu este jednou vecou....na to ake su male tak pomerne slusne tlacia basy.....myslim tym na bezny konzumetsky posluch...takze ak to chces len na pasivny posluch muziky a ficis na basoch tak je to volba....Druhy postreh co z nich mam je ze po case ma pomerne dost zacalil tlacit do hlavy....maju totiz pomerne silny stisk toho ramu co sice napomaha dobremu odfiltrovaniu okolia ale mna proste z toho bolelahlava a usi kedze tie ich usnice nie su tak velke aby ucho obklopili ale tlacia nan z vrchu....

Odpovědět