Sluchátka "uzavřená " Behringer HPS 5000 ??je to použitelné?
Sluchátka "uzavřená " Behringer HPS 5000 ??je to použitelné?
Hojas ,potřebuju něco levného na nahrávaní kytar navečer v paneláku a občas do zkušebny . Behringer HPS 5000 hrajou ??? nebo radši nebrat ... Máte někdo s nima nejakou zkusenost . jesli to dobre tlumi a hraje atd?? Od Uliho jsem nikdy žádný sluchadla neslyšel ...a ani tu jsem nic o nich nenašel ...diky moc
Re: Sluchátka "uzavřená " Behringer HPS 5000 ??je to použite
já si jedu pořát svou
http://www.muziker.cz/studio-podium/nah ... lux-HD-660
odzkoušeno
hps5000 sem neslyšel ale někde uvnitř tomu nevěřim.
jen muj názor
http://www.muziker.cz/studio-podium/nah ... lux-HD-660
odzkoušeno
hps5000 sem neslyšel ale někde uvnitř tomu nevěřim.
jen muj názor
Díky za tip . jj už jsem si jich kdysi všiml Superlux ale neslyšel jsem žádnou řadu . Na první pohled okopírovanej Beyerdynamic
prosimtě jak to hraje ?? Měl jsi třeba možnost srovnání s Beyerama ?? Ja mel 990 PRO . Můžes mě to alespon popisem přirovnat k něcemu ? Vidím ze máš od AKG 240 ty znám taky . Jinak se dívam a vyrabí i polootevřenou verzi ten Superlux HD 330... to by mě fakt zajimalo to porovnat s origos Bayerama
pS: Jsem našel cca pred rokem :psal jsi něco že budeš kupovat 440 polootevrenej model ..ten jsem v nabídce Superlux nenašel . Máš odzkoušeny jeste jiny než ty uzavřený ? díky

pS: Jsem našel cca pred rokem :psal jsi něco že budeš kupovat 440 polootevrenej model ..ten jsem v nabídce Superlux nenašel . Máš odzkoušeny jeste jiny než ty uzavřený ? díky
Takle:
všude píšou že to jako DT770 bayer vypadá ale hraje to uplně jinak.
Já mam pocit že to má dost podobnej charakter. Zvlášť HD660.
Muj kamarád má oboje (před tim dlouho letá zkušenost s dt770) a míchá na superluxi. prej 660 přepálený vejšky a 330 nafouklý basy.
To si bez porovnání taky uvědomuju, ale ono to ty basy zahraje dobře i když jsou víc než by slušelo.
V porovnání s AKG 240M mkI to na prostor hraje určitě stejně jen těm AKG chybí to tělo. Ale to prej muže bejt hodně daný preampem. Já krmim preampem z emu 1616m.
já si chci dokoupit ty 660 abych měl kam šahnout ale momentálně nejsou moc dostupný.
EDIT: HD440 ne to sem musel poplest.
HD660 otevřený
HD330 polouzavřený
všude píšou že to jako DT770 bayer vypadá ale hraje to uplně jinak.
Já mam pocit že to má dost podobnej charakter. Zvlášť HD660.
Muj kamarád má oboje (před tim dlouho letá zkušenost s dt770) a míchá na superluxi. prej 660 přepálený vejšky a 330 nafouklý basy.
To si bez porovnání taky uvědomuju, ale ono to ty basy zahraje dobře i když jsou víc než by slušelo.
V porovnání s AKG 240M mkI to na prostor hraje určitě stejně jen těm AKG chybí to tělo. Ale to prej muže bejt hodně daný preampem. Já krmim preampem z emu 1616m.
já si chci dokoupit ty 660 abych měl kam šahnout ale momentálně nejsou moc dostupný.
EDIT: HD440 ne to sem musel poplest.
HD660 otevřený
HD330 polouzavřený
Moc dík za názor . Toš to já ty 330 objednám a testnu .za ty prachy ... Měl jsem Dt 990 pro jsou super ale právě ty výšky na můj vkus až moc a ostrý ...tak jsem je prodal .Jinak jsem měl zkušenost s takto "levnýma sluchtkama" od Samson -kopie AKG 240 ....za nějakých cca 800kč hraly velice podobně ale na mě zase moc přepálený výšky ...skoda .
Pokud by ty HD 330 hrály "podobně" a s troskou min výšel to by mohlo byt zajímave za ty peníze .Verze 32 ohm naopak uvítam .Pač s 250 ohm u bayeru byl trošku problém na Saffire vybudit--
A vůbec bych na tom nemusel mít napsaný Baeyerdynamic
to přežiju pokud to bude hrát 
Pokud by ty HD 330 hrály "podobně" a s troskou min výšel to by mohlo byt zajímave za ty peníze .Verze 32 ohm naopak uvítam .Pač s 250 ohm u bayeru byl trošku problém na Saffire vybudit--
A vůbec bych na tom nemusel mít napsaný Baeyerdynamic

super dej vědět. zbláznil sem už spoustu lidí a nikdo zatim nelitoval-
Dikec určite ti dám vědět . Jo ještě maličkost ,jsou i tak pohodný na hlavu ,pritlak a ty nausniky jak se divam jsou kozenkovy , a lehký jak Bayery? ta pohodlnost se mě na tech dt 990 strasne libila snad ze všech sluchátek nejvíc . dikyy
jo jo ty plechy jsou trochu slabší tak neni problém přihnout. náušníky super.
pozor pořád srovnávam a DT770
DT990 jsem na hlavě neměl.
pozor pořád srovnávam a DT770
DT990 jsem na hlavě neměl.
Len tak zo srandy... az to budu mat v muzikery skladom, zoberem so sebou DT770 a pojdem to porovnat. Potreboval by som viac kusov uzavretych sluchatok na odposluchy pre hudobnikov. Ak by to bolo dobre, za tu cenu by to bolo velmi prijemne prekvapenie. Dam vediet, ale pisu, ze skladom budu az v juli.