TC PowerCore a OSX Mavericks

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2014 18:23

Prave sme otestovali , ze posledne drivery na TC PoCo funguju korektne aj OSX Mavericks .. Moze sa to dakomu hodit ..

Kamarat prechadza na iMac z windowsu a dost dlho hladal na forach , ci to pojde na novom iMacu, kde a vraj neda downgradovat OSX .. Na internete dokonca nejaky ludia pisali , ze im to nefunguje na Maverickse .. Tak sme to vyskusali prave u mna v praci na iMacu a ide to jak vino ..

ambitech
Příspěvky: 7
Registrován: 29 črc 2013 10:59

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od ambitech » 11 úno 2014 19:42

ano, taky jsem nějakou dobu takhle fungoval, jelo i md3 i virus, prostě vše a stabilně.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od TOM-Thak » 11 úno 2014 21:05

A ja se toho PCIe nemuz zbavit :( a to za hodne nizkou cenu. Tak si ho pripadne mecham.

ambitech
Příspěvky: 7
Registrován: 29 črc 2013 10:59

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od ambitech » 11 úno 2014 21:37

ano, špatně se to prodává, já prodával fw verzi, hodně dlouho a pořizovací cena vs. ta prodejní, no mizérie..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od TOM-Thak » 11 úno 2014 21:41

No já pořizovací ani nějak radši neřeším :D ale prodávám PCIe verzi s Master X5 a s Virus Powercore tou neomezenou licencí a to celé za 9k tzn. v podstatě zadarmo za cenu virusu, kdo nechce na stole mít Virus B, tak pro toho je tohle ideální a kor když to stále fachá na Win8 či OSX Mavericks.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od Pytkin » 12 úno 2014 00:14

cece ja mam virus B na stole a za POCO s virusom by som ho v zivote nevymenil ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od TOM-Thak » 12 úno 2014 08:28

Zvukove je to skoro to same.. navic mas ho 4x tzn. 4x plnohodnotny virus a jeste to ma automatizaci jako Virus TI, navic desktop verze te bude stat urcite vic nez 9000,- takze imho pomer cena / vykon a to nepocitam PoCo plug iny.. Ale zase chapu, ze hw na stole.. ja sem becko mel doma taky.

ambitech
Příspěvky: 7
Registrován: 29 črc 2013 10:59

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od ambitech » 12 úno 2014 08:58

co jsem četl nějak loni tak mám dojem že právě ta pcie verze pod mavericks už nejede, ale už to přesně nevím jak to bylo...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od TOM-Thak » 12 úno 2014 09:11

No prave to sem četl taky, že MAC kašle na PCIe sloty na svejch MAC PRO.. od té doby co mají thunderbolt. Ale mě to příjde jako dobrá blbost nesupportovat svoje výrobky z roku 2012. Aby sis upgradnul system a najednou ti neběhal HW :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od Pytkin » 12 úno 2014 10:14

no MAC PRO hlavne nema vobec ziadne PCIe sloty .. takze tam je to jednoduche :)
A neni to problem Applu , ale TC .. TC robi drivery na Powercore .. Nie Apple .. PCIe sloty v starych MAC PRO funguju absolutne bez problemov ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od TOM-Thak » 12 úno 2014 10:35

No já jsem v diskusi cetl, ze to nebyl problem jen PowerCore ale celkove problem PCIe slotu, ze lidem nefachaj i jine veci.. MAC PRO Sloty má :c)) tedy ten, co vysel pred timto odpadkovym kosem.. ten opravdovy Mac Pro mel 4x PCIe slot tzn. jeste do roku 2012.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od Pytkin » 12 úno 2014 10:56

mame v studiu 5x MAC Pro , v kazdom rozne karty .. raidove , FC HBA , video I/O karty .. a vzdy vsetko chodilo jak vino .. neviem o ziadnom probleme , ze by MAC PRO mal problemy s PCIe slotmi ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od TOM-Thak » 12 úno 2014 11:08

S OSX Mavericks? Jen parafrazuju, co bylo v diskusich kvuli PowerCore.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: TC PowerCore a OSX Mavericks

Příspěvek od Pytkin » 12 úno 2014 11:58

este raz hovorim .. ak nejde Poco .. tak je to problem driverov od TC .. nie nejakej podpory od Apple ..

Odpovědět