Výběr propojovacího kabelu - JBL 305

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Odpovědět
andels

Výběr propojovacího kabelu - JBL 305

Příspěvek od andels »

Zdarec,
nedávno jsem provedl upgrade nákupem studiových monitorů JBL 305 a teď si vůbec nevím rady, jaký kábl vlastně použít pro propojení se zvukovkou.
Preferoval bych zejména XLR - Jack, takže moje otázka spíš směřuje ke značkám, protože po procházení netem jsem narazil na jejich velké množství, a tak jsem spíš zvědavý na nějaký doporučený seznam, či jaké používáte vy.
Díks

PELF
Profesionál

Re: Výběr propojovacího kabelu - JBL 305

Příspěvek od PELF »

Tak určitě nic nezkazíš, když pořídíš symetrické kabely. Já jedu převážně na Sommer Cable.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jestli je podporuje tvuj ovladac hlasitosti...
btw. ja mam nejaky obycejny, myslim ze soundking a na moje zvejkani uplne ok. bohuzel bez symetriky, protoze muj diy ladder attenuator je bohuzel pouze konvecni stereo konstrukce.

andels

Příspěvek od andels »

Symetrika je jasná, mi šlo spíš o ty značky, jestli jsou vyloženě nějaký, kterým bych se měl obloukem vyhnout, protože se často ničí. Ale zatím dík za tipy. Mám vyhlídnutý nějaký Bespeca, ale kamarád mi doporučoval i Planet Waves, který mi přijdou prostě drahý na to, že budou jen doma.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Na tohle pouziti je to uplne jedno (pokud je nebudes nejak casto prepojovat, coz predpokladam u monitoru nebudes a pokud se jedna o par metru).

jammix

Příspěvek od jammix »

ak možeš použi radšej prepojenie XLR-XLR , s TRS jackmi býva dosť problem aj u kvalitnejšich značiek po čase .
s mojimi skusenostami by som ti tiež radil radšej dať nejakých 20 eur/ks za planet waves.
u lacnejšich bespeco sa ti može stať že spoj budeš musieť doletovať , bespeco je spolahlivé pomerne dobra kvalita ale až od takej série viper a TT(titanium Tech).
výborné su kable Fender
ak chceš ušetriť tak Proel má sériu ktorá sa začína na CHL maju pozlatené kvalitné konektory a kábel ktorý neurazí a cena je skoro ako za šmejd :wink:
http://www.proel.com/index.php?route=pr ... ct_id=2022

Odpovědět