18.min.w.jammix

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
jammix

18.min.w.jammix

Příspěvek od jammix »

prednedavčerom som testoval zmixovanie bicich v mixe do stereo +1 ani neviem prečo som vytiahol do sendu kick a snare, asi som dufal že dobre zareaguje na kompresor spločne. Tak nejak ma to ťaha nahravať bicie na minimum stôp koli lahšiemu opakovanemu nahravaniu a velkosti zálohových dát.
no a vyplynul z toho takýto jamm.
v štyle fusion guitar , je to improvizacia. Ja asi nič ine ani nedokažem :D všetko som hral ja postupne bicie ,fretless basa , el.gitara.
a teda pekny silvester a vela inšpirácie v novom roku . praje jammix :wink:

biscuit

Re: 18.min.w.jammix

Příspěvek od biscuit »

jako zaloz si trio :-)
kdybys tomu dal vic usili, mohlo by z toho bejt mozna i neco docela cool. taky preju hezkyho silvestra.

jackies

Příspěvek od jackies »

Na mě je to už moc "intošský" a asi pro větší znalce.
Ale dal jsem to asi až do 10 minuty.
HNY !
muzikant

rastis

Příspěvek od rastis »

ja si o tom myslim uprimne toto:

na gitaru nebudes vediet hrat dobre nikdy. podla toho, ako mas gitaru aj basgitaru naladene sa mi vidi, ze ani hudobny sluch nemas az tak vycibreny. ale rytmicky sa mi to pozdavalo a to co si hral na tych bicich mi znelo celkom dopohody. takze ak by si sa venoval len tomu a na brnkanie nemarnil cas, urcite by bol z Teba dobry bubenik. ale zase ak nemas ziadne velke ambicie, len ta to bavi a hras sa tak, je to super, nahrat si rovno tri nastroje sam, to zas uznavam a fandim !

inak - pocuval som asi 1 minutu, ak sa tam neskorej diali uplne ine veci ako na tom zaciatku, ospravedlnujem sa za komentar.

jammix

Příspěvek od jammix »

dakujem za prve komenty odvažlivcov ktori si to pustili :D
Trio no premyšlam že neskor by som aj rad hral s niekym naživo , take impro Trio je prakticky moj cieľ. možno by tam mohol ešte nejak človek vytvarať plochy synthom.

intošske .. snažim sa takymito slobodnymi improvizaciami prave spoznať čo zo mna vychadza kam sa zaradiť a mna to aj bavi počuvať ,. na accujazz radio v zložke fusion guitar chodia niekedy vačšie chujovinky myslim :lol:

inak je tam zasebou možno 5 skladieb aj s medzihravkami ak sa im da povedať skladby . bavi ma hrať na všetky tie nastroje bicie su strašny relax ale aj na gitare som zavisly ked som mimo par dni tak citim deficit po tom pocitovani lampovej odozvy :wink:
Je to ladenie A=432 tak neviem čo toto myslel alebo ?

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

No dal som to celé, mohol by som sa dozvedieť viac o použitých nástrojoch?
OT - dal by si aj fingerdrumming?

jammix

Příspěvek od jammix »

wau dedko , :wink: to je nejaký predkonkurzový vysluch ? :oops:
fingerdrumming to je čo ? prstove el.pady? alebo cajon, bonga? ..niekedy davno ešte v začiatkoch som si kupil indicke tabla ked sa mi roztrhla blana tak som si zaobstaral bonga ..kukal som aj po cajone a Djembe , ale už mam tych veci tolko že som to odložil na dobu ked budem mať trvale miestečko tam kde chcem byť.
Nastroje , no su to lacinky aby sa čim skor hralo . bicie Mapex Voyager fusion set , s lepenou povrchovou upravou ktoru som chcel odstraniť a nechať hole drevo . mam tam dokupeny kovový side snare piccolo . činely planujem upgradovať . Basu mam Harley benton JB40FL snimače fender . Gitara je ibanez GSA 60 trochu pomenenym zapojenim , zosilnovač Vox nightrain15 G2 je tam krasny saturovany kanal , repro 12"greenback snimany EVn/d 767.to je vokálny ale skvelý s vynikajucim rozlišenim. Basu som nahraval cez kevlarove repro s EVn/d 478 . bicie kick AKG D11 snare AKG D22 tomy mam teraz iba horne blany a snimaju ich take inštalovane mikrofonne vložky vo vnutri , floor mam vo vnutri kopie PDM57. OH je len jeden MXLR144. dalej neprezradim.
Naposledy upravil(a) jammix dne 02 led 2017 14:39, celkem upraveno 1 x.

jammix

Příspěvek od jammix »

@dedko, inač sa mi pačia tie tvoje improvizačne ulety je to rytmicky kompatibilne s mojim drum feelingom myslim ..keby sa ti chcelo možeš mi nahrať nejake klavirne ulety a ja skusim do toho zahrať , niečo som už skušal z tvojich ale bolo to kratke na moj vkus ja mam rad take dlhšie kde sa dostane človek do tranzu :wink:

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

Jammix presne ako si hovoril https://m. Nie som žiadny ipresario aby som robil konkurzy, ale rad si zahram. Práve improvizacky hlavne rytmické nie sú na dialku to pravé
Z tých nástrojov ma zaujímala najviac tá basa

jammix

Příspěvek od jammix »

hej taketo pady ma tiež lakali .. sekundarne, nejake kontrolery som už parkrat hadzal do košika , ale mam pocit že na el bicich sa dá toho viac dokazať , čo do vyrazu paličky na vačšom priestore dokažu vačšie srandy .
A s tym hranim maš pravdu live je live na živo ked jeden reaguje na druheho je to uplne o inom to je tá pravá zábava , zažil som to parkrat a chcem znova . Mojim snom , cielom je mať svoj domček so študiom (alebo mikrofonnou skušobnou ) a tam si relaxovať hranim s roznymi muzikantami kamošmi , popri grilovaní . 8) , Nástroj ktory budem držať je jedno , ked bude treba založim tri kapely projekty , kde budem raz hrať na gitare inde na base a v tretej na bicich a všetko to pojde na kameru na youtube a za zhliadnutia budem dostavať bubaky .
ahh :)

jammix

Příspěvek od jammix »

tradičná filozofická otázka :D ... *trošku to skratim... , čas realizacie a všetká práca medzi tým .
Naposledy upravil(a) jammix dne 08 led 2017 16:57, celkem upraveno 4 x.

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

no vidíš, veď si na dobrej ceste...

Odpovědět