6ambler-Naskoc

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
gambler

6ambler-Naskoc

Příspěvek od gambler »

Potreboval by som poradit s mixom respektive s komplet produkciou..Robim tuto vec uz docela dlho a stale mam z toho taky blby pocit..Niektore veci tam nefunguju a nemam sajnu ze preco?Hlavne co sa prechodov tyka,viete mi povedat co je blbo?

lavender

Re: 6ambler-Naskoc

Příspěvek od lavender »

tam kde visia udice,
plavia sa len bukvice :D
sorry - strasne bezvajecne mi to pride = nema to gule.

spravil si to presne v style europa2 trackov, neviem ci sa da nieco viac z toho vytrieskat.
teda asi da, ale mne stoja chlpy dupkom ako zufalo sa mi ten vokal nepaci...
mas moj obdiv :D
edit: dam si to vecer este raz na sluchadlach a napisem ti ak si tam vsimnem nefunkcnost niecoho...
pocuvam 2x - prosim ta - to ako blbo mas spraveny sidechain? ti to zatlaca random snare a vokal - lepsie si to nastav... ci to snarom zatlacas melodie? dost to ubera energiu tomu tracku (aj ked tej energie tam fakt je dost malo).
celkom ti tam chyba spodny subbass. a cele mi to pride strasna syntetika - skus to niecim uspinit, nech to ma charakter...

inak melodia spolu s tym vokalom je zalostny vysledok...

gambler

Příspěvek od gambler »

Plavia sa len bukvice:D Dik za feedback:) Mne sa inak ten vokal paci len to asi tlacim asi az moc do niecoho ineho ako to bolo povodne myslene..Potom to vo vysledku znie tak neohrabane,ale tak ucim sa na tom. Inak spevak ma podla mna neskutocny potencial, tiez znie dobre bez akyhkolvek efektov, cisto len dry vokal..

Edit: jaj vidim ze uz si editoval..Hm ten sidechain asi urobil mastering preset..Mas pravdu tej basy by tam mohlo byt viac aj ked nemyslim ze zrovna subov.Tie melodie dokopy asi moc nejdu,chcem to urobit viac melodicke len to nejak nedavam s tym vokalom,nic mi tam poriadne nejde :roll:

gambler

Příspěvek od gambler »

Super,ta basa tomu pomohla diky Lavender..Este zistit ostatne veci co tam vadia a bude sa to dat :D

jammix

Příspěvek od jammix »

mne sa vokal pači tam kde sa do toho opre ale naskoč na kolotoč na pol štavy znie blbo ak sa to neda prespievať tak by som z neho urobil mimozemštana "male to female" a utopil hlbšie v reverbe

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Je to v pohode

Sent from my iPhone using Tapatalk

lavender

Příspěvek od lavender »

prosim ta zmierni ten sidechain na snare. uplne to rozbija flow toho tracku.

gambler

Příspěvek od gambler »

Jammix-mam este vokal kde je to naskoc naskoc "rozbaleny s gulami",skusim to tam niekde dat..
Prvotsky-Diky, este budem nad tym spekulovat
Lavender-ja vobec neviem ze co myslis :D Mozes prosim ta povedat v ktorej casti prosim? Mam tam totiz 3 druhy snarov a obcas hraju aj spolu,obcas osamote tak aby som neupravoval to co netreba..Inak este raz dik za pomoc s tou basou si mi fest pomohol.Casto sa mi stava ze mi to straca energiu a vytiahnut basu je easy riesenie,uz si to budem pamatat...

lavender

Příspěvek od lavender »

je to citelne hlavne v refrenoch... ale aj slohach. proste jebne snare a zatlaci melodiu dozadu.
basu si vytiahol na kopakoch - zislo by sa aspon v refrenoch aj v basovej linke - ktoru mas celkom vysoko - skus ju dat o oktavu dolu - aspon tie tone co uz ani nebasuju...

Odpovědět