A. G. Falling star (preview)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
A.GAUCHE
Příspěvky: 77
Registrován: 25 kvě 2009 18:17

A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od A.GAUCHE » 09 zář 2009 17:10

Cawte

Mam rozrobeny taky song v experimental new age style. Je to len kratka ukazka - ani nie 2 min. Pripadni zaujemci o posluch skuste len checknut ci to podla vas pripomina new age :-) resp. ci tomu oplati dalej venovat :-D
Je to len nahrate len cez mixak len s trochou reverbu, takze zvuk je nic extra.

Link>
http://soundclick.com/share?songid=8075855

Dovod>
Rad by som vedel aj iny ako moj subjektivny nazor :-)

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od luphtrack » 09 zář 2009 18:48

připomíná mi to Jindrův Mind Warp
Obrázek
live free or die!

A.GAUCHE
Příspěvky: 77
Registrován: 25 kvě 2009 18:17

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od A.GAUCHE » 09 zář 2009 18:49

aha. no. lepsie by bolo nieco ako tangerine alebo tak :-)
Naposledy upravil(a) A.GAUCHE dne 09 zář 2009 18:51, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od luphtrack » 09 zář 2009 18:51

to moc k smíchu není... Mind Warp nepovažuju za něco kvalitního, spíš naopak
Obrázek
live free or die!

A.GAUCHE
Příspěvky: 77
Registrován: 25 kvě 2009 18:17

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od A.GAUCHE » 09 zář 2009 18:52

Myslis, ze to mam radsej uzavriet, kym sa tu nezjavi a neokomentuje to Jackies? :-)

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od luphtrack » 09 zář 2009 18:56

jo
Obrázek
live free or die!

A.GAUCHE
Příspěvky: 77
Registrován: 25 kvě 2009 18:17

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od A.GAUCHE » 09 zář 2009 18:57

takze zas experiment co sa velmi nevydaril :-D

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od luphtrack » 09 zář 2009 19:03

až jsem se lekl, že je Jindra zpět. on moc dobře ví, že jeho hudbu nemám moc v lásce. snažil jsem se mu to říct tisíckrát, až to za mě udělal jackies.
Obrázek
live free or die!

A.GAUCHE
Příspěvky: 77
Registrován: 25 kvě 2009 18:17

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od A.GAUCHE » 09 zář 2009 19:05

Nuz. Divne je, ze sa mi ten napad fakt nezdal nejaky strasny :-) A fakt nic, nema to atmosferu ani zvuky? Mne sa zdali take celkom vhodne na 70-80te roky :-) nic? ouha.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od delay » 10 zář 2009 10:58

Jako Mind Warp mi to nezní. Má to lepší melodiku.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od EXCOM » 10 zář 2009 11:22

mne sa to v celku paci.. velmi prijemne pocuvatelne

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od luphtrack » 10 zář 2009 13:20

delay píše:Jako Mind Warp mi to nezní. Má to lepší melodiku.
to je úplně klidně možné. mně to ten mind warp ale připomíná
EXCOM píše:mne sa to v celku paci.. velmi prijemne pocuvatelne
nic proti tomu. někomu se to líbit může...
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od tomy45 » 10 zář 2009 17:18

80% Neni to zle zaciatok sa mi paci. Ten beat je trosku mimo moj vkus ale rozhodne lepsie ako dobre, a dobre je za 3 :)

A.GAUCHE
Příspěvky: 77
Registrován: 25 kvě 2009 18:17

Re: A. G. Falling star (preview)

Příspěvek od A.GAUCHE » 10 zář 2009 20:12

oki. thanks za posluch. ten beat musim prekopat - to som tam dal narychlo. celkovo sa tomu musim este riadne povenovat. ale dam tomu songu este sancu :-)
zatial teda dik.

Odpovědět