ACHERON (miindwarp.cz) - Last Boy
Re: ACHERON (miindwarp.cz) - Last Boy
Mělo to mít totiž název Last Song (a je to last song, už mě to nebaví a už tu nebudu otravovat).
Ja neviem či to, čo mi hralo na acheron production, je to čo si chcel ukázať, ... je to nejaký podklad k niečomu , nejaké prdy, srandy ale ked zvuk, tak nič agresívne.
Ostatne ... kľudne otravuj so svojími informáciami
Acheron bola slovenská kapela v 90tých , mal som tú česť s bubeníkom zajamovať.
Ostatne ... kľudne otravuj so svojími informáciami
Acheron bola slovenská kapela v 90tých , mal som tú česť s bubeníkom zajamovať.
Link je špatně. Nová věc je: acheron.pro/last_boy.flac
Tak toto je určite niečo iné ako som počul , rytmické, "tasty" ale dal by som tomu nejaký "real" analog príchuť.acheron.pro/last_boy.flac
jammix: njn, to chci, ale na Revox apod
nemám. Ani na good Sony tape deck. Ale... Koupil jsem nejlepší walkman s (bohužel jen mono record) co ještě lze a nejkvalitnější Sony kazety ever made. Teď jen udělám pár úseků v analogu, jen toho sice vím už hodně, ale jak udělat synchro těch dvou kanálů ne... Ale to už je jedno. Můj boy mi dá motivaci.
Každopádně od lidí, co mě dřív spíš furt hejtovali (a jo, uznávám, dal jsem Vám k tomu důvod - kromě Cyrila, Dendyho a Kexika) mě ta pochvala těší strašně moc. Děkuji.
nemám. Ani na good Sony tape deck. Ale... Koupil jsem nejlepší walkman s (bohužel jen mono record) co ještě lze a nejkvalitnější Sony kazety ever made. Teď jen udělám pár úseků v analogu, jen toho sice vím už hodně, ale jak udělat synchro těch dvou kanálů ne... Ale to už je jedno. Můj boy mi dá motivaci.
Každopádně od lidí, co mě dřív spíš furt hejtovali (a jo, uznávám, dal jsem Vám k tomu důvod - kromě Cyrila, Dendyho a Kexika) mě ta pochvala těší strašně moc. Děkuji.
Jste na mě moc, fakt moc hodný kluci. Díky.
Ja moc taketo veci nepocuvam .. Tak mozno budem odveci ..
Syntakove zvuky su fajn .. Bicie by snad zasluzili viac pozornosti .. Myslim aj aranz .. JE to take prazdne trosku .. A v podstate sa tam moc nedeje .. take 2-3 motivy a potom sa to vlastne len opakuje .. daky solovy part by to znieslo ..
Syntakove zvuky su fajn .. Bicie by snad zasluzili viac pozornosti .. Myslim aj aranz .. JE to take prazdne trosku .. A v podstate sa tam moc nedeje .. take 2-3 motivy a potom sa to vlastne len opakuje .. daky solovy part by to znieslo ..
A aj Pytkin
Si nezasloužím kluci... Ale ano, máš pravdu, vím o všech těch nedostatcich, co jsi psal. Ale bohužel, už jsem po tom znásilnění/zbiti neměl sílu to napravit.
Uznávám však - vše, cos napsal je konstruktivní kritika. Máš pravdu.
PS: Co, jsi ještě furt v té obrácené pyramidě?
Přeci jen... Známe se 20 let, tak se mi stýskalo. Fakt moc kluci.
Uznávám však - vše, cos napsal je konstruktivní kritika. Máš pravdu.
PS: Co, jsi ještě furt v té obrácené pyramidě?
Vychytal jsem v Last Boy všechny zvukové glitche, abych to mohl dál rozvádět a zvukově mě to nes*alo. Zde je nová, "repaired" verze:
https://acheron.pro/music/last_boy2.flac

https://acheron.pro/music/last_boy2.flac

podla mna je to lepsie nez veci co si sem
daval kedysi takze to ma zmysel .. rozhodne sa na to nevyser, muzika je jedna z mala veci koli ktorym ma naozaj zmysel na tejto planete zit.. rob to podla seba tak aby ta to bavilo to je uplny zaklad…
kazdy ma pravo dostat druhu sancu najma ked si poriadne odsere svoje predchadzajuce chyby takze ti fakt drzim palce aby si sa z dna vyhrabal, odrazil a dostal sa hore .. kope ludi sa to podarilo tak nieje dovod preco by sa nemalo tebe, len to nevzdavaj a makaj na sebe !
daval kedysi takze to ma zmysel .. rozhodne sa na to nevyser, muzika je jedna z mala veci koli ktorym ma naozaj zmysel na tejto planete zit.. rob to podla seba tak aby ta to bavilo to je uplny zaklad…
kazdy ma pravo dostat druhu sancu najma ked si poriadne odsere svoje predchadzajuce chyby takze ti fakt drzim palce aby si sa z dna vyhrabal, odrazil a dostal sa hore .. kope ludi sa to podarilo tak nieje dovod preco by sa nemalo tebe, len to nevzdavaj a makaj na sebe !
Hudbu som nepocuval , ale to co napisal Dendy , pod to sa kludne podpisem .. Kazdy nech si robi hudbu aku chce .. A ked ma aspon jedneho posluchaca , tak to ma zmysel .. A keby aj nemal , tak minimalne pre svoju radost to zmysel ma ..
V pohodicke je to. Kludne sa mozes podstatne viac pohrat s priestorom, filtrami a celkovym sound designom, prave takato muzika to znesie. Na youtube je mrte inspitrujucich tutorialov. Nech sa dari.
dano, Pytkin, dendy... Kluci díky
Ještě mi chybí Kexik...
Ale díky, jste na mě hodní. Aj já vám přeji všechno nej. Známe se už 20 let, to něco znamená. Aspoň pro mě. Když asi ne třeba pro Exxona. Což mě mrzí. Ale to už je jedno.