Ahoj kluci,
tak... ať už se stalo před více než 11 lety cokoliv... Posílám poslední dva (dosud nevydané) tracky z té doby.
https://www.acheron.pro/music/legendcontinues.mp3
https://www.acheron.pro/music/enterthevision.mp3
To druhé je sice horší, ale větší produkce. Poslední track před "enter the prison". Tak je to tam zvukově znát. Ale jinak je Legend Continues zatím podle mě nejlepší, co jsem udělal.
ACHERON / MindWarp - Last tracks
Re: ACHERON / MindWarp - Last tracks
Tak mudruj Jackies LOL Dám kdyztak nějaké historky o Valdicích, Mírově apod. zkurvenejch místech, kam mě po těchto 13 let starejch tracks převezli.
Jinak... Můžeme dát celou mojí retrospektive nějak uceleně, ne takhle chaoticky, oni už si to kluci jako Cyril apod. stejně pořádně nepamatují.
Popřemýšlím, jak to udělat tady na to PHPbb.
Jinak... Můžeme dát celou mojí retrospektive nějak uceleně, ne takhle chaoticky, oni už si to kluci jako Cyril apod. stejně pořádně nepamatují.
Popřemýšlím, jak to udělat tady na to PHPbb.
Mne to príde celkom bezchybičky, nálada 80tych 90tych? .. kopák pekne chytá za srdiečkovú čakru. Žiadna nepríjemná frekvencia , až pri max volume teste tam stredy vylezú 
** keby si na smetište založil tému hudobnik v lochu .. ja by som si rád prečítal aký tam je režim dna, čo je k snídani na obed a večeři.

** keby si na smetište založil tému hudobnik v lochu .. ja by som si rád prečítal aký tam je režim dna, čo je k snídani na obed a večeři.

Můžu založit xD
Jako... Legend je hit. Ale některé ty patetické melodie ve slokách bych změnil. Refrén je ale dokonalý tak, jak je.
A Enter... No, Enter není dokonalá vůbec a vůbec bych se s ní neprezentoval, kdyby to nebyla před 11 lety moje poslední skladba. Nastupte si dobrovolně na 15 let. Složíte tohle. Ale... Byl to můj první track, co mám v 5.1, opravdu zvukově nejvíc big produkce, co jsem dělal, i když melodicky i celkově tu skladbu za dobrou (oproti mým ostatním "hit tracks") určitě nepovažuji.
Tak či tak jsem z tehdejšího 4jádra s 12GB vyždímal víc, než z dnešního 16jádra se 128GB, kde můžu mít neomezený počet channels.
Last boy má asi 120 channels (tyhle věci tak max 20) a přesto není lepší. Bude mi trvat ještě další rok dva, než dozenu sám sebe před 12 lety. Byl jsem dobrej no...
Jako... Legend je hit. Ale některé ty patetické melodie ve slokách bych změnil. Refrén je ale dokonalý tak, jak je.
A Enter... No, Enter není dokonalá vůbec a vůbec bych se s ní neprezentoval, kdyby to nebyla před 11 lety moje poslední skladba. Nastupte si dobrovolně na 15 let. Složíte tohle. Ale... Byl to můj první track, co mám v 5.1, opravdu zvukově nejvíc big produkce, co jsem dělal, i když melodicky i celkově tu skladbu za dobrou (oproti mým ostatním "hit tracks") určitě nepovažuji.
Tak či tak jsem z tehdejšího 4jádra s 12GB vyždímal víc, než z dnešního 16jádra se 128GB, kde můžu mít neomezený počet channels.
Last boy má asi 120 channels (tyhle věci tak max 20) a přesto není lepší. Bude mi trvat ještě další rok dva, než dozenu sám sebe před 12 lety. Byl jsem dobrej no...
aj ja som chcel robiť pre 5.1 ..v začiatkoch nástupu AV receiverov som myslel že sa to rozbehne týmto smerom, ale obecne nejak záujem sa mi zdá, že upadol o viackanálové audio.
Ano, přesně. Jenže... Já tolik near-fields koupil a (správně) rozestavil a... Tvl bomba, stereo je oproti tomu shit, co všechno tam kolem sebe může člověk točit.
Teď, od propuštění, jsem u máti na bytě, tak sem tyhle massive (a still very Fostex good) repro nemůžu tahat. Ale... Za aprox a month jdu do svého, tak doufám, že sousedi budou držet pí.. Protože jinak... Proč hudební skladatel/producent/inženýr lez ven? Aby ležel a čuměl na NF?!
Teď, od propuštění, jsem u máti na bytě, tak sem tyhle massive (a still very Fostex good) repro nemůžu tahat. Ale... Za aprox a month jdu do svého, tak doufám, že sousedi budou držet pí.. Protože jinak... Proč hudební skladatel/producent/inženýr lez ven? Aby ležel a čuměl na NF?!
Môžem vedieť ako si ten 5.1 mastroval do nejakého konkrétneho formátu ?
Maly by stačiť 4 stopy nie?
Celý ten čas mám 7.1 AV receiver so samostatnými vstupmi analogovými aj výstupmi a nerozchodil som to.
Maly by stačiť 4 stopy nie?
Celý ten čas mám 7.1 AV receiver so samostatnými vstupmi analogovými aj výstupmi a nerozchodil som to.

Skladatel, producent a inženýr. Tak to buď v pohodě, ani jedno nejsi
Jen stále nedospělej fantasta...