CD Starych veci uz je skoro hotove a tak konecne zacinam delat i neco noveho. Po vzoru Brooklyna jsem se rozhodl trochu pro zmenu stylu a asi to zkusim hodit trochu vic do popu:)
Tohle je dnesni napad. Sloka je jen naznacena. Predem dik za nazory - zvuk, aranz, cokoliv.
Free - mix 140
Amorph - Free
Skladbu s vokály jsem od tebe ještě neslyšel, tak mě to překvapilo, ale dobře.
Kopák se mi zdá neprůraznej, málo kope.
Ta atmosféra je zvláštní, mě se to líbí, jen bych si tam asi představoval jiné synthy, třeba ten basovej bych dal o hodně víc ostřejší a dal mu ještě vyniknout v nějakých pasážích bez akordů, to by mělo jinou a drsnější atmosféru. Jinak je to celkem inspirativní.
Kopák se mi zdá neprůraznej, málo kope.
Ta atmosféra je zvláštní, mě se to líbí, jen bych si tam asi představoval jiné synthy, třeba ten basovej bych dal o hodně víc ostřejší a dal mu ještě vyniknout v nějakých pasážích bez akordů, to by mělo jinou a drsnější atmosféru. Jinak je to celkem inspirativní.
Já bych se toho nebál, zpěv je fajn a sám zjistíš, kudy se vydat. A navíc, něco zpívaného jsem od tebe již slyšel. Přijde mi to fajn. Je fakt, že hudebně - harmonicky to není nijak zajímavé, spíš cítím, že se snažíš tvořit a skoro to vypadá, že jsi to stvořil spíš jen proto, aby jsi mohl něco zpívat... Ale to je asi jedno. Jen si stůj za svým.