Amorph - pianoloop

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Amorph
Moderátor

Amorph - pianoloop

Příspěvek od Amorph »

Tak jeste jeden napad.

Pianoloop

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Je to dost zvláštní, ze začátku se to tak nějak roztahuje a čekám, až přijdou nějaké radikální bicí, ale nepřijdou. Což může být i dobře, má to atmosféru, ač je to krátké. Mě se to zdá na úrovni.

kexik

Příspěvek od kexik »

anglicky text s ceskou rytmikou. bacha na to frazovanie, je to trapas, ked to spravis takto. a to piskanie je vyslovene navyse

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

nj, ten zpev je zatim jen takova zkouska. A do tyhle veci chci udelat ceskej text, akorat u angliciny se lip vymejslej kraviny do melodie:) Piskani jeste rozmyslim, mozna misto toho bude kytara nebo idealne klarinet. Hm, a nebo vkastne kexiku nechtel bys mi tam nahrat nejakou trubku, nekde jsi psal, ze jsi na ni hral?

Jinak takova historka k lepsimu, jak tenhle napad vzniknul. V praci jsem testoval hru, do ktery jsem delal soundtrack a hra se kousla. Akorat v bufferu zustal ten kousek piana se smyccema a efektem vetru a jel takhle porad dokolecka. Prislo mi to natolik zajimavy, ze jsem si to nahral a jen trochu dorovnal. A z toho taky vyplyva ten trochu netradicni rytmus.
Naposledy upravil(a) Amorph dne 22 lis 2008 21:34, celkem upraveno 1 x.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

kexik píše:anglicky text s ceskou rytmikou. bacha na to frazovanie, je to trapas, ked to spravis takto. a to piskanie je vyslovene navyse
air tam taky zabakujou francouzsky a je to zajimavy. nekdy mi to vadi, tady z nejakyho duvodu ne. ale to lazeni na vokalu a piskani je divny.

kexik

Příspěvek od kexik »

ja som na trubku uplny lama. ak potrebujes flautu, to sa klido dohodneme

vasek

Příspěvek od vasek »

Muzika moc dobrá, na konci by se hodila trubka i flétna. Atmosféra je hodně silná. Akorát nevím, jak to plánuješ se zpěvem, ale určitě bych se přimlouval za to nechat to nazpívat někoho jinýho.

kexik

Příspěvek od kexik »

Brooklyn / juanita juarez píše:
kexik píše:anglicky text s ceskou rytmikou. bacha na to frazovanie, je to trapas, ked to spravis takto. a to piskanie je vyslovene navyse
air tam taky zabakujou francouzsky a je to zajimavy. nekdy mi to vadi, tady z nejakyho duvodu ne. ale to lazeni na vokalu a piskani je divny.
dobre ze si natukol air, nevedel som co mi to pripomina a je to sex born poison okolo druhej minuty. az na spev teda

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

vasek píše:Muzika moc dobrá, na konci by se hodila trubka i flétna. Atmosféra je hodně silná. Akorát nevím, jak to plánuješ se zpěvem, ale určitě bych se přimlouval za to nechat to nazpívat někoho jinýho.
dik. No tak nevim, prijde ti ten zpev nahovno? Ja teda stejne nevim, kdo by mi to nazpival.

vasek

Příspěvek od vasek »

Amorph: není to na hovno, ale je to o dost slabší než by si ta muzika zasloužila. Zní to prostě jak když si někdo doma brouká u počítače, nemá to koule ani žádný sdělení.

kexik

Příspěvek od kexik »

ten hlas nie je az taky nanic. ale musus to LEPSIE zaspievat. v praxi to znamena ten part cvicit dokolecka par dni, odstranit chyby a nepresnosti, atd. nakoniec to nahras o vela lepsie, po par dnoch spievania dokola budes presny jak robot

Odpovědět