Amorph - pianoloop
nj, ten zpev je zatim jen takova zkouska. A do tyhle veci chci udelat ceskej text, akorat u angliciny se lip vymejslej kraviny do melodie:) Piskani jeste rozmyslim, mozna misto toho bude kytara nebo idealne klarinet. Hm, a nebo vkastne kexiku nechtel bys mi tam nahrat nejakou trubku, nekde jsi psal, ze jsi na ni hral?
Jinak takova historka k lepsimu, jak tenhle napad vzniknul. V praci jsem testoval hru, do ktery jsem delal soundtrack a hra se kousla. Akorat v bufferu zustal ten kousek piana se smyccema a efektem vetru a jel takhle porad dokolecka. Prislo mi to natolik zajimavy, ze jsem si to nahral a jen trochu dorovnal. A z toho taky vyplyva ten trochu netradicni rytmus.
Jinak takova historka k lepsimu, jak tenhle napad vzniknul. V praci jsem testoval hru, do ktery jsem delal soundtrack a hra se kousla. Akorat v bufferu zustal ten kousek piana se smyccema a efektem vetru a jel takhle porad dokolecka. Prislo mi to natolik zajimavy, ze jsem si to nahral a jen trochu dorovnal. A z toho taky vyplyva ten trochu netradicni rytmus.
Naposledy upravil(a) Amorph dne 22 lis 2008 21:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Profesionál
dobre ze si natukol air, nevedel som co mi to pripomina a je to sex born poison okolo druhej minuty. az na spev tedaBrooklyn / juanita juarez píše:air tam taky zabakujou francouzsky a je to zajimavy. nekdy mi to vadi, tady z nejakyho duvodu ne. ale to lazeni na vokalu a piskani je divny.kexik píše:anglicky text s ceskou rytmikou. bacha na to frazovanie, je to trapas, ked to spravis takto. a to piskanie je vyslovene navyse