Amorph - Sad song

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Amorph
Moderátor

Amorph - Sad song

Příspěvek od Amorph »

Takovej malej kolovratkovitej napad dnesniho vecera. Hodil jsem to do cubase abych to nezapomnel:)

sad song
Naposledy upravil(a) Amorph dne 20 úno 2009 10:47, celkem upraveno 2 x.

delay

Příspěvek od delay »

SADlo mi to na dobrou noc, celkem mam rad takhle vystavene veci, na konci bych uz vynechal ten noisy zvuk a udelal prechod do druheho dejstvi... Coz predpokladam udelas... Dobrou.

dano

Příspěvek od dano »

prijemny napadik... bicie su Battery?

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

jj, bici jsou battery. Stringy a plochy jsou wavestation, piano smichanej pmi boesendorfer s sedlacek total pianem a ni akustik pianem. Efekty UAD.

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

teda jestli tohle bezne tahas v hlave, tak respekt!

ze zacatku to vypadalo slibne, konec mi prijde slabsi...
Obrázek
live free or die!

Vey

Příspěvek od Vey »

Prijemna melancholicka nalada ...

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Amorph: Hodně příjemná věc. Bicí jako živé, ale když jsem četl, jak je děláš, nedivím se tolik ;-) Blahopřeji!

ninja

Příspěvek od ninja »

moc pekne, libi se mi...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Ty kraso, tak jestli ja delam prehuleny veci, tak nevim co je tohle - to se mi fakt jeste nestalo, aby mi na notasu a koss porta pro nestihaly a chrcely :)

Urcite povedeny, ma to peknou skladbu, ta prehulenost je schvalne?

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

dik. no zvuk jsem zatim skoro neresil, jsou to jen naskladany veci pres sebe. Ale prehuleny to urcite neni. Nemyslis akorat ten overdrive efekt na podkladovych bicich?

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Tak beru zpet, reset ntb ala blue screen a vse je v poradku - velike to sorry - proste mi to jelo silene hlasite, ze mi z toho silely sluchatka. Zavada na osobnim prepinaci.

Me se to fakt libi, ted uz konecne muzu polechnout.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

kazdopadne na tom dal delam a zvukove se to snazim soupnout nekam o par desetileti zpatky (asi i oproti tem osmdesatkam ve kterejch to ted je:). Mozna by se mi libilo, kdyby z toho vysel takovej mix Vangelise a Morriconeho:) uvidime, za par dni hodim dalsi verzi.

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Ty dve roviny bicich jsou dost zvlastni, vlastne ani nevim jestli se mi to libi nebo ne (mluvim o bicich, ty zkresleny jsou fakt zvlastni....jsou li to vubec bici nastroje, nejak si nejsem jistej co to vlastne je za zvuky).
Jinak je ale videt ze tady nekdo umi. Taky bych rad takhle sypal melodie z rukavu!
Jsem zvedav na dalsi verzi.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Tak vcera lehkej update.
sad song

Trochu zmena v nastrojovce a na konec pridana lehka improvizace (bude chtit jeste dost ucesat). Tak ted to mozna zkusim vysamplovat a ohnout do dalsi aranze a pridat nejaky intermezza a zmenu harmonie, aby se to dostalo z toho kolovratku. No a zacinam mit trochu pocit, ze ty akusticky bici tomu vlastne moc nesedi a sedlo by tam spis nejaky 70's electro.

vasek

Příspěvek od vasek »

Tak tahle věc moc nezaujala. Zvuk je navíc takovej mix různých nástrojů, kterej ve finále nemá xicht. Možná je to tím, že to není dost pomíchaný, ale i tak.

Odpovědět