SADlo mi to na dobrou noc, celkem mam rad takhle vystavene veci, na konci bych uz vynechal ten noisy zvuk a udelal prechod do druheho dejstvi... Coz predpokladam udelas... Dobrou.
Ty kraso, tak jestli ja delam prehuleny veci, tak nevim co je tohle - to se mi fakt jeste nestalo, aby mi na notasu a koss porta pro nestihaly a chrcely
Urcite povedeny, ma to peknou skladbu, ta prehulenost je schvalne?
dik. no zvuk jsem zatim skoro neresil, jsou to jen naskladany veci pres sebe. Ale prehuleny to urcite neni. Nemyslis akorat ten overdrive efekt na podkladovych bicich?
Tak beru zpet, reset ntb ala blue screen a vse je v poradku - velike to sorry - proste mi to jelo silene hlasite, ze mi z toho silely sluchatka. Zavada na osobnim prepinaci.
Me se to fakt libi, ted uz konecne muzu polechnout.
kazdopadne na tom dal delam a zvukove se to snazim soupnout nekam o par desetileti zpatky (asi i oproti tem osmdesatkam ve kterejch to ted je:). Mozna by se mi libilo, kdyby z toho vysel takovej mix Vangelise a Morriconeho:) uvidime, za par dni hodim dalsi verzi.
Ty dve roviny bicich jsou dost zvlastni, vlastne ani nevim jestli se mi to libi nebo ne (mluvim o bicich, ty zkresleny jsou fakt zvlastni....jsou li to vubec bici nastroje, nejak si nejsem jistej co to vlastne je za zvuky).
Jinak je ale videt ze tady nekdo umi. Taky bych rad takhle sypal melodie z rukavu!
Jsem zvedav na dalsi verzi.
Trochu zmena v nastrojovce a na konec pridana lehka improvizace (bude chtit jeste dost ucesat). Tak ted to mozna zkusim vysamplovat a ohnout do dalsi aranze a pridat nejaky intermezza a zmenu harmonie, aby se to dostalo z toho kolovratku. No a zacinam mit trochu pocit, ze ty akusticky bici tomu vlastne moc nesedi a sedlo by tam spis nejaky 70's electro.
Tak tahle věc moc nezaujala. Zvuk je navíc takovej mix různých nástrojů, kterej ve finále nemá xicht. Možná je to tím, že to není dost pomíchaný, ale i tak.