Amorph - Simple Life
Amorph - Simple Life
Ahoj, po delší době jsem si udělal čas skládat něco jen tak pro radost, tady je takovej nápad melodie + kostra skladby, co jsem dal dohromady o víkendu. Než se pustím do dalších úprav, rád bych slyšel vaše připomínky a nápady ke zvuku i skladbě. Díky.
Simple Life
Simple Life
Celou nedeli jsem premyslel, odkud se mi ten klavir vynoril a bude to asi Americka krasa:) No snad to neni uplna kopie, par let jsem ten soundtrack neslysel. Reverb je na tom konvolucni OrchHall z Kontaktu2. Ale to co myslis imho neni reverb, ale primichany harmonics toho piana. Piano je Steinway D z kontaktu (mam pocit, ze je trochu orezany z verze v Akustik piano), trochu je poslany do toho reverbu, ale ne moc a lehce nakomprimovany. Pod to je dana vrstva harmonics z toho sameho piana. Ta je nakomprimovana vic a je poslana do reverbu hodne. Nevim, co to presne je, proste takove rezonance a dozvuky strun s dlouhym attackem bez uderu kladivka.
Re: Amorph - Simple Life
dobry motiv, len mi pride, ze je to stale take vodorovne, vzdy ked sa to zacne rozbiehat, tak sa to prerusi, chyba mi tam gradaciaAmorph píše:Ahoj, po delší době jsem si udělal čas skládat něco jen tak pro radost, tady je takovej nápad melodie + kostra skladby, co jsem dal dohromady o víkendu. Než se pustím do dalších úprav, rád bych slyšel vaše připomínky a nápady ke zvuku i skladbě. Díky.
Simple Life
-
- Profesionál
Premichavam starsi veci a dostal jsem se i k tomuhle kousku. Dneska jsem to zkusil trochu procistit, zkompaktnit a pridat zpev.
SimpleLife-mix245
SimpleLife-mix245