Amorphine - Echoform album

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Amorph
Moderátor

Amorphine - Echoform album

Příspěvek od Amorph »

Rok se s rokem sešel a ten s dalším a ten s dalším a ... a po čtrnácti letech se mi podařilo dokončit další album projektu Amorphine - Echoform. Byl to zajímavy proces a určitě se zkusím ještě trochu rozepsat až to bude komplet venku (doufám že začátkem ledna). Zatím jsem vypustil první skladbu - Supersonic.

biscuit

Re: Amorphine - Echoform album

Příspěvek od biscuit »

Poslouchal jsem už včera, ale musel jsem si to nechat odležet ještě na druhej den, abych se pokusil nepsat ve stavu tak vysokýho překvapení :-)
Překvapilo mě to hlavně tou docela hodně popovou náladou i paletou, které vnímám skoro stejně překvapeně dneska. Je to tím, že i někdo jako já, kterej nemá rád škatulky a předsudky, jima stejně asi nějak trpí. Vzniklo to zřejmě proto, že si pamatuju hrubší projev věcí, který jsi sem kdysi dával a i přesto, že vím, že Amorphine je úplně o něčem jiném, tak mě stejně zaskočilo, že to je na můj vkus až trochu "cheesy" (asi nejvíc rytmus basy a ženskej vokál). Ale tohle všechno není kritika, jen opsání nejsilnějšího dojmu, kterým to na mě zapůsobilo. K těm praktickejm věcem nemám vůbec nic, působí to na mě jak strukturou, tak smícháním naprosto ladně a elegantně.

Odpovědět