Amorphine - Raheem DeVaughn- "I Don't Care" Remix
Amorphine - Raheem DeVaughn- "I Don't Care" Remix
Nahodou jsem narazil na jeden remix contest, tak jsem si zkusil trochu R'n'B. Jestli se vam muj remix libi, tak mi muzete dat hlas;)
http://www.indabamusic.com/submissions/show/14621
http://www.indabamusic.com/submissions/show/14621
Re: Amorphine - Raheem DeVaughn- "I Don't Care" Remix
Zahlasoval som
Fajne to je, jedine comu v tom remixe nemozem prist na chut je ten tamb, pre mna trocha hlasny a asi by som ho dal viac do L alebo R
Ale fajn pocin
dobre to je

diky!
delay: jo, dostanes stopy jednotlivejch grup a myslim, ze je to tak, ze muzes cokoliv jakkoliv z nich pouzit a cokoliv pridat (jen teda veci, na ktery mas licenci, takze nemuzes treba vysamplovat nejakou jinou skladbu).
delay: jo, dostanes stopy jednotlivejch grup a myslim, ze je to tak, ze muzes cokoliv jakkoliv z nich pouzit a cokoliv pridat (jen teda veci, na ktery mas licenci, takze nemuzes treba vysamplovat nejakou jinou skladbu).
-
- Profesionál
je to fajn, trochu genericky, ale to je tema zakladama. zvukove bych to vic tlacil urban smerem, komprese se mi moc nelibi, trochu moc 'jehlickova' na muj vkus.
brooklin: dik, tak jehlickova komprese je asi takovej muj obvyklej neduh, az bych rek signature. Sazim se uz posledni dobou tenhle problem rozpoznat a eliminovat, ale neni to jednoduchy;)
Pradni, clovece ta basa tam fakt zajimave zije, uplne mi to prijde jako na hrane prebuzeni, ale nikdy to tam nespadne. Samozrejme +1 vote 

-
Co znamená "jehličková" komprese"?
-
- Profesionál
tak je to vec hlavne estetiky, urcite ne 'dobre' vs 'spatne': myslim tim v zasade pomery mezi transientama a telem a celkove sila hlavnich uderu (a v souvislosti s tim vrstveni samplu). tohle je dejme tomu 'osumdesatkovejsi', ale i to se ted v ramci zanru nekde vraci, treba novej singl Sade se zvukove-esteticky drzi tyhle roviny, pritom to zas uplne zastarale nezni.Brenda Walsh píše:Co znamená "jehličková" komprese"?
-
aha, takže transienty jsou takový úzký (jehličkový)))) málo do ksichtu, oproti takovým těm širokým narvaným, který se většinou v urban music používaj?
-
- Profesionál
spis myslim ten (dynamickej) pomer transient - telo. (ale i frekvencni obsah, vrstveni drobnejch spinavosti a tak ruzne).Brenda Walsh píše:aha, takže transienty jsou takový úzký (jehličkový)))) málo do ksichtu, oproti takovým těm širokým narvaným, který se většinou v urban music používaj?
(jo a asi bych mel dodat, ze myslim perkusivni prvky v mixu.)
-
jj, tak to sem to asi pochopil správně. Díky za vysvětlení.
-
Osobně mam taky raději víc urban sound, ale takovejch věcí bude v tom contestu myslim hafo a takhle je to podle mě víc Amorphofský. Jinak ten remix se mi docela líbí, projedu ostatní a pak případně dam hlas. Ten jakoby překomprimovanej zvuk na bassech je předpokládam záměr. Asi by bylo možná lepší to udělat, tak aby tam byl ten záměr opravdu zřetelnej ale to už by si se asi dostal víc směr k onomu klasickému urban soundu.