Amorphine - Traveller
Amorphine - Traveller
Po deší době jsem se pustil do dodělávání starších šuplíkových věcí...
https://www.dropbox.com/scl/fi/3hijtwqp ... elrkk&dl=0
https://www.dropbox.com/scl/fi/3hijtwqp ... elrkk&dl=0
Re: Amorphine - Traveller
Ja som si to vypocul a bavilo ma to ..
Moc rád bych to pochválil, ale přijde mi takové generické bez jakékoliv nosné myšlenky. Prostě podmaz bez emocí, čili není co komentovat.
Mě přijdou bicí hrozně utopený, hlavně snare... jakože asi je to retro estetika, ale na to mi to zas nepřijde dost zjevně s nadhledem... spíš jako chyba
(líbily by se mi tam synthwave bicí s mega gejtovanym verbem...)
diky. Jeste na tom pracuju a zkusim to trochu ozivit. Ad bici, je to takovej house/trance takze snare je utopenej celkem zamerne. Ale jeste se na to zamerim.
Je to moc dobré, takovej novodobej Giorgio
Ale mix mi zní jako kdyby to mělo sloužit nějakýmu scénickýmu účelu. A to jak poměrama, tak navzdory žánru upozaděnýmu beatu, a navzdory žánru taky "obrovskou" dynamikou namísto typickýho silnýho namačkání.

Před hodinou jsem si to poslechl celé.
Ke zvuku se nevyjadřuju. Jeví se mně ok.
Nicméně kompozičně mně tam chybí nějaký nosný prvek, nějaká melodie.
Samozřejmě záleží k jakému účelu to bylo složeno.
Ke zvuku se nevyjadřuju. Jeví se mně ok.
Nicméně kompozičně mně tam chybí nějaký nosný prvek, nějaká melodie.
Samozřejmě záleží k jakému účelu to bylo složeno.
Ten zpěv je tam fakt dobrej! I bicí jsou mnohem lepší, ke konci ten snare (2: 45) super. O dost lepší.
Jinak ten ostrej fade-out na konci je asi jen pro nás? Nebo to tak má fakt končit? To bych nedělal, i jen ocas reverbu nechat z posledního úderu nebo tak by působil mnohem líp... takhle by to bylo jak vyseklý z rádiovýho vysílání
Jinak ten ostrej fade-out na konci je asi jen pro nás? Nebo to tak má fakt končit? To bych nedělal, i jen ocas reverbu nechat z posledního úderu nebo tak by působil mnohem líp... takhle by to bylo jak vyseklý z rádiovýho vysílání
Uz si nepamatam , aka bola stara verzia .. Ale stale ma to bavi .. Spev je super ..
Diky, zpev jsou nastrihane a preladene nejake samply co byly prilozene k Cubase:) Ten konec urcite jeste upravim.