Amorphine - Wave Chapel (chillout)
Amorphine - Wave Chapel (chillout)
Po trestuhodne dlouhe dobe jsem si v Korgu Wavestation vymenil interni baterku a pri te prilezitosti jsem si s nim trochu hral. Zapojil jsem ho jeste pres reverb EHX Cathedral a tohle je vysledek. Krome bicich je vsechno Wavestation.
Aktualni verze
Aktualni verze
Re: Amorphine - Wave Chapel (chillout)
Moje krevní skupina
chystal jsem se napsat jen něco o jednotvárnosti, že by to chtělo pár oživujících motivů - a jak jsme překliknul zpátky sem na player, tak koukám - už jsem skorem na konci..... což znamená, že by ta poznámka mohla vyznít spíš jako hnidopišství, tak jí radši nenapíšu.
Ale fakt - líbí se mi to!
P.
Ale fakt - líbí se mi to!
P.
hezka predehra 
Je to fajnová hudba ,příjemná na poslech.Možná škoda ,že neobsahuje ještě jakousi bicí stopu.všechny palce nahoru dávám
362
To je sila, perfektne to zni. Bych v tom pokracoval a nejak to rozvinul Fakt pekne!
Dik za reakce! No asi by to chtelo rozvinout do neceho plnohodnotneho, zatim je to jen takove demo na syntak:) Snad se k tomu brzy dostanu.
Tak jsem to jeste trochu prodlouzil a doladil par detailu a tak nejak jsem s tim vlastne uz spokojenej. Takze preju prijemny poslech:)
Jinak stale plati, ze krome bicich je to jen korg wavestation. Jak je to cely na jednom nastroji, tak je super, ze se ty jednotlivy layery dobre poji dohromady a v mixu s tim vlastne neni moc prace. A k tomu mistama live krouceni reverbem, no docela me to navnadilo na nejakej dalsi kus hw, ale kam to ma clovek v obyvaku davat ze jo:)
Aktualni verze
Jinak stale plati, ze krome bicich je to jen korg wavestation. Jak je to cely na jednom nastroji, tak je super, ze se ty jednotlivy layery dobre poji dohromady a v mixu s tim vlastne neni moc prace. A k tomu mistama live krouceni reverbem, no docela me to navnadilo na nejakej dalsi kus hw, ale kam to ma clovek v obyvaku davat ze jo:)
Aktualni verze
Prijemna skladba, fajnovo to hra. Ako som uz raz pisal, toto si sadne