Analogrunner - Eat me!
Analogrunner - Eat me!
ahoj,
vysla mi skladba na kompilacke Ostrov hudby 2.
https://www.musicexport.sk/sk/compilati ... 17&song=16
Pocuvnite, ofrflite
Robil som ju dost dlho, hlasy su mnou nahrate arabske deti na detskom ihrisku v Piestanoch, na husle hrala Marta Šutora, na klavir ja (kridlo v Open Art Gallery), mastering Gaex.
Endzoj!
vysla mi skladba na kompilacke Ostrov hudby 2.
https://www.musicexport.sk/sk/compilati ... 17&song=16
Pocuvnite, ofrflite
Robil som ju dost dlho, hlasy su mnou nahrate arabske deti na detskom ihrisku v Piestanoch, na husle hrala Marta Šutora, na klavir ja (kridlo v Open Art Gallery), mastering Gaex.
Endzoj!
Re: Analogrunner - Eat me!
zajimava kompilace. Tvoji skladbu "Eat Me" jsem si poslechl celou, pak jeste skladbu "zora", zbytek jsem zatim jen projel a poslechnu pozdeji. Kazdopadne kongratz a diky za link. Dobre hudby neni nikdy dost
zaujimave, tie hlasy tomu fakt davaju taku zabavnu atmosferu
nepaci sa mi ta square basa, ten zvuk na mna posobi strasne lacno, ocenil by som tam nieco zlozitejsie, viac modulovane (nieco ako toto -> https://www.dropbox.com/s/hoiua6yzpy437 ... s.wav?dl=0 ) ..
nepaci sa mi ta square basa, ten zvuk na mna posobi strasne lacno, ocenil by som tam nieco zlozitejsie, viac modulovane (nieco ako toto -> https://www.dropbox.com/s/hoiua6yzpy437 ... s.wav?dl=0 ) ..
dik za feedbcks!
stan - su tam podarene veci, je to dobra muzika podla mna...
dendy - takze pankovi nestimuje arp odyssey? mne sa praveze uplne lubila, taka rozladena, nieco ako neil landstrumm sound...
stan - su tam podarene veci, je to dobra muzika podla mna...
dendy - takze pankovi nestimuje arp odyssey? mne sa praveze uplne lubila, taka rozladena, nieco ako neil landstrumm sound...
ta rozladenost je ok, zaujimava .. ale ten primarny charakter je na mna moc jednoduchy, proste nemam rad basy kde po 2 sekundach pocutia presne vies ako je natocena .. mam rad ked sa tam toho viac deje v base, ze sa na chvilu zastavis a rozmyslas ako je to cele spravene ... ked buble, kadejak sa moduluje .. teda hlavne v takychto pomalsich experimentalnejsich a chillout skladbach
ako uz je to jedno tym ze to vyslo tak s tym nic nepsravis.. a ak si ty spokojny je to naporiadok ..
keby som tento track remixoval urcite pouzijem tu co som ti sem pastol ))
ako uz je to jedno tym ze to vyslo tak s tym nic nepsravis.. a ak si ty spokojny je to naporiadok ..
keby som tento track remixoval urcite pouzijem tu co som ti sem pastol ))
hlasy super, piano se mi taky moc libi, prostor, celkovej zvuk fajn. Ale celkem se pridavam k Dendymu, ze ta basa mi tam nejak nesedi.
Akoze kludne moze byt, ze som uz toho prepocuvany...
A nemam odstup.
Ale fakt je, ze prave dendy ta tvoja basslinka mi pride byt fadna, taka prilis klasicka
no co - kazdy mame iny vkus, preto je zivot taky pekne roznorody
Co tebe moze prist fadne, ja sa tesim z takej basslinky z normalneho analogu. Proste take standardne "priebehy" sa mi velmi pacia...
A nemam odstup.
Ale fakt je, ze prave dendy ta tvoja basslinka mi pride byt fadna, taka prilis klasicka
no co - kazdy mame iny vkus, preto je zivot taky pekne roznorody
Co tebe moze prist fadne, ja sa tesim z takej basslinky z normalneho analogu. Proste take standardne "priebehy" sa mi velmi pacia...
prilis vela slov a malo muziky pre mna...
home - je to presne tak ako si napisal...
Upřímně, nevydržel jsem do konce .. neber to zle, ale pro mě se tam moc dlouho nic neděje.
markuc s vkusom druheho cloveka nic nespravim, ani to nemam za lubom. je to uplne ok.
slysim v tom mezi řádky celkem dobrou vtipnou skladbu , ty detsky hlasy jsou super.
Já osobně bych jich dal tak polovinu a dotahl bych to kompozicne - dal tomu tvar a vyvoj. nejakou citelnou posloupnost a zvukove taky zahladil maličko jakoby " rozbluroval " spodky.
Já osobně bych jich dal tak polovinu a dotahl bych to kompozicne - dal tomu tvar a vyvoj. nejakou citelnou posloupnost a zvukove taky zahladil maličko jakoby " rozbluroval " spodky.
Prvotsky - tento song zacal vznikat v obdobi, kedy sa tu vsetci dosrali z imigrantov, my sme chodievali (vtedy este jednou dcerou) na detske ihrisko a prichadzali sme tam do kontaktu s bandou arabskych deciek z kataru. arabkam sa dcera vzdy paci, lebo je to vizualne uplny protiklad k nim (modrooka blondyna, oni su tmavooke ciernovlasky) a teda fascinoval ich este aj moj pes - Amee. a cele tie stretnutia boli o tom, ze sa chceli s Amee hrat, vypytovali sa kde spi, ci beha, ked ju stuchnu, ci ich zozere a pod... uplne obycajna detska zvedavost. oproti tomu ma tu bombardovali media o tom, ze ti ludia z moslimskych statov ma tu chcu okradnut o pracu, o strechu nad hlavou a pri najblizsom stretnuti sa urcite odpalit. track nema ambiciu byt ktovieako progresivny, umelecky vyspely alebo instrumentalne a zvukovo dokonaly. skor ma zachytavat detske vymyslanie, zvedavost a univerzalnost detskeho sveta. bez strachu.
Ufff dendy, to naozaj nie ...tvoj zvuk si neviem predstavit v skladbe vo funkcii basy, znie to nejak zlozito, ako keby to bolo spojene s nejakym leadom co hraje nizko spolu s tym...dendy píše: ↑15 pro 2017 14:40
Henta basa v skladbe je uplne ok, mne tam sedi. Ma pekny charakter a dobre sa doplna so zvukom ostatnych nastrojov. Tiez mam rad square-type basy.
Dendy tvoj problem hlavne je, ze nemas rad square priebehy, ci sa mylim ? Vzdy ked som ti posielal nejake ukazky zvukov so square charakterom co mne sa pacili, tak si to oznacil ako za nezaujimave a lacne zvuky