Andels - Dancing Till Dusk
Andels - Dancing Till Dusk
Zdá se, že mým skládácím dnem je ned?le. Už tento ?et?zec držím minimáln? dva m?síce. Každopádn? jsem tu p?ilet?l s dalším trekem. Tentokrát jsem se snažil hrát si s rytmem jednotlivých nástroj?.
Re: Andels - Dancing Till Dusk
citlivy, hravy, prijemny
(nevim proc, ale malinko mi to pripomnelo stary desky, ktery vychazely na outland records...)
2,54 - tady me trochu zatahlo to zakolisani
4,43 - ten clap co se tady zacne silneji ozyvat mi prijde uz takovej trochu min rytmicky soudrznej a trosku mi prijde rusivej
to pianko na konci je super, jen je mozna az moc "podprahove" vymichany.. ja bych mu malinko pridal

2,54 - tady me trochu zatahlo to zakolisani
4,43 - ten clap co se tady zacne silneji ozyvat mi prijde uz takovej trochu min rytmicky soudrznej a trosku mi prijde rusivej

to pianko na konci je super, jen je mozna az moc "podprahove" vymichany.. ja bych mu malinko pridal

Naposledy upravil(a) biscuit dne 10 čer 2013 12:33, celkem upraveno 1 x.
velmi prijemne .. doplnil som si to do mojho chillout playlistu ktory pocuvam pri programovani 
jedina vytka z mojej strany - ziadalo by sa mi viac pridat spodok base (niekde okolo 40-60hz) a vyraznejsie (hlasnejsie) kick, nech to viac tak prijemne rezonuje v bruchu ked to ma clovek nahlas
edit: po 2 vypocuti sa mi este viac pacia tie glitche na uvode nez prvy krat .. parada.. fakt vyborny track.. len pridat tym subbasom no

jedina vytka z mojej strany - ziadalo by sa mi viac pridat spodok base (niekde okolo 40-60hz) a vyraznejsie (hlasnejsie) kick, nech to viac tak prijemne rezonuje v bruchu ked to ma clovek nahlas

edit: po 2 vypocuti sa mi este viac pacia tie glitche na uvode nez prvy krat .. parada.. fakt vyborny track.. len pridat tym subbasom no

- Jirka Štolfa
Skvěle jem si do toho zahrál na kytaru. Nedělní pohodička jak vyšitá.
Připomnělo mi to tohle:
Připomnělo mi to tohle: