N?co do pohody
Andels - Flying High
Re: Andels - Flying High
strasne dlhe to je .. tema od 2:20 by mala zacat uz od 1:00 najneskor .. takto je to take roztahane ..
- Jirka Štolfa
Má to perfektní lehkou, pozitivní atmosféru a skvělý zvuk.
Docela dost mi to připomíná Boards of Canada.
Docela dost mi to připomíná Boards of Canada.
Co se stavby týče, souhlasím s Pytkinem. Chtěl by to ukrátit to intro a tochu rozvést tu část po něm od 2:20.
Zvuk se mi zdá přijemný, neagresivní a čistý.
Zvuk se mi zdá přijemný, neagresivní a čistý.
mne delsi intro nevadi. jsem deformovan djfriendly strukturou tracku.. nicmene bych uvital kdyby to naopak jeste trosku gradovalo, misto postupneho umirani. je to takova dlouha potemnela cesta ke dverim, ktery se otevrou, vykoukne slunicko, ale dvere hned zas nejakej parchant pomalu zavira... takovy slunickovy peep show
Děkuji za připomínky. Musím však reagovat na kritiku ohledně délky treku, která mi přijde dost nemístná. Někomu sedne kratší, někomu delší intro. Neexistuje přeci šablona, podle které se všichni řídíme. Já jsem pro delší intra, protože dokážou ke skladbě připoutat.
ja sa budem asi na fore casto opakovat, lebo som odporcom prehnaneho pouzivania efektov . ale je to cele prehallovane. v mojich usiach je 99% svetoveho chilloutu a ambientu prehallovanych
ten harmonicky synth co hra od zaciatku ma strasne vela reverbu a potom , ked zacnu hrat v 18 sekunde zvonceky s nim, uz je toho ozaj vela. ale tie praskajuce zvuky z uvodu aj snary sa mi pacia velmi. saw v 1:11 sa mi osobne nelubi, je taky mdly.
inak suhlasim s pytkinom , ze je to roztahane, ale ono takmer kazdy chillout zo svojej podstaty roztahanym byt musi v kazdom pripade je tam este priestor na dalsie zvuky. co sa tyka intra, tak je to dvojsecna zbran. moze casto priputat ale niekedy aj odradit toho, komu by sa inak nejaky rytmicky stred aj zaver pacil. ak chces ukazat, aky si dobry v tvorbe intra, tak to naaranzuj do stredu tracku ako medzihru
ART 5/10
TECH 7/10
ten harmonicky synth co hra od zaciatku ma strasne vela reverbu a potom , ked zacnu hrat v 18 sekunde zvonceky s nim, uz je toho ozaj vela. ale tie praskajuce zvuky z uvodu aj snary sa mi pacia velmi. saw v 1:11 sa mi osobne nelubi, je taky mdly.
inak suhlasim s pytkinom , ze je to roztahane, ale ono takmer kazdy chillout zo svojej podstaty roztahanym byt musi v kazdom pripade je tam este priestor na dalsie zvuky. co sa tyka intra, tak je to dvojsecna zbran. moze casto priputat ale niekedy aj odradit toho, komu by sa inak nejaky rytmicky stred aj zaver pacil. ak chces ukazat, aky si dobry v tvorbe intra, tak to naaranzuj do stredu tracku ako medzihru

ART 5/10
TECH 7/10
ART - umelecka stranka ako melodie, harmonie, rytmus, farba nastrojov , pocity. je to len cisto subjektivna zalezitost
TECH - objektivnejsia zalezitost suvisiaca so zvukom ako jeho celkova vyvazenost, jasnost jednotlivych nastrojov, ich mixovanie a pod.
TECH - objektivnejsia zalezitost suvisiaca so zvukom ako jeho celkova vyvazenost, jasnost jednotlivych nastrojov, ich mixovanie a pod.
tema o pouziti limiteru jsem rozdelil zde zvuk/pouziti-limiteru-t19413.html