Ahoj, pošéruju s vámi moje první lajvko, co jsem nahrál ve skleněný louce v Brně.
Byl to jeden z kratších vstupů a nemohl jsem odpustit mou oblíbenou spejs parketu.
Pozor, je to docela trip.
jo a zvuk není ok, neměl jsem moc času to řešit.
Andels - Saturn 94' (live)
Re: Andels - Saturn 94' (live)
tyjo fakt 94'? masakr!
nie je to '94 v '94tom by na takyto sound musel mat milion gearu...
ci mylim sa?
ci mylim sa?
vy vubec neznate andelsovu tvorbu je to jen nazev tracku prece. vite kolik mu v 94 bylo? malo
je to prima a zvuk poplatnej podiu, dava to tomu atmosferu i bez vyskani davu.
je to prima a zvuk poplatnej podiu, dava to tomu atmosferu i bez vyskani davu.
V roce 1994 mi byly 4 roky ))) Tak tak, jen se to tak jmenuje. Saturn odkazuje na vesmírnou atmo a ročník zase na oldskoolovej ráz treku. Jinak mám dost skromnej setup - komp, maschine a midi klávesy (VST NI a hlavně Arturia, díky které všechno ode mě vyzní oldskoolovým nádechem).
Oldskooly na mě strašně působí a snažím se jen nějakým způsobem napodobovat nebo někam aspoň posouvat, ale myslím si, že je to tak vyčerpaný žánr, že se už spíš na tom vezu.
Oldskooly na mě strašně působí a snažím se jen nějakým způsobem napodobovat nebo někam aspoň posouvat, ale myslím si, že je to tak vyčerpaný žánr, že se už spíš na tom vezu.
fajny oldschool... v 1994 som mal 16 rokov a do omrzenia som pocuval album La Esperanza od Svena Vatha... dakujem ze si mi to pripomenul tymto trackom
Hah, takhle jsem si ten tvůj přispěvek vyložil, že jako "moje první lajfko z roku 94', které se odehrálo v Brně" ...to by to na tu dobu mělo dost progresivní zvuk, ale tak nějak mi to do sebe všecko zapadlo
Tak či onak je to dobrá věc a atmošku to má na jedničku
Tak či onak je to dobrá věc a atmošku to má na jedničku
- Jirka Štolfa
Výborné... velmi povznášející. Díky za sdílení.