Autumnist - Some Ground (C9000 RMX)
Autumnist - Some Ground (C9000 RMX)
Takže taky p?idávám svou trochu do mlýna. Tucavý remixy už m? moc neberou tak jsem to ud?lal trochu jinak...

Re: Autumnist - Some Ground (C9000 RMX)
Moc se mi líbí . Zajímavej přístup k věci...pěkná písnička .
Oldskuul mix, spravne zastrety, dobra paska. Az nezvyk take nieco pocuvat, ze skoro ziadne stereo :-] az od cca 2:40 je ho trocha viac. Ked som si to prvy krat pustil na laptope, trocha mi vypukli bulvy, na chrastitkach mi to prislo jak kellyfamily. ale az na dobrom poslechu, doma, vystupilo to "sero", to take mojo, co dava tomu smrnc. Cize odporucanie moje :-] pocuvat len na dobrom odposluchu.
-
Dneska to u mě vyhrál c9000 (sorry borci
)

To je nejaka sutaz?
Naozaj neviem, nevyznam sa, skuste mi to trochu objasnit. Kde je original? Vypocul som vsetky tri remixy. V tomto pripade by sa to pre mna nemalo volat remix ,lebo je to od gruntu nove prearanzovanie nejakej temy ,ktoru tam ani velmi necitim spolocnu. Ale v elektronike je to asi standard. Najzaujimavejsi mi pride tento. Je tam najviac muziky.

Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
Díky pánové byla to docela dřina
Záměr byl udělat takové "Kelly Family na tripu"
. Což se koukám povedlo....
Mix byl dělanej na haldě starejch mašin a mástering který dělal Gaex to ještě trochu celé změkčil a "zahřál" .
Autumnist měli contest o nejlepší remix, Vlado mě požádal jestli bych si to nezkusil, nejdřív jsem udělal takový sladký disko-popík, potom jsme se ale schodli, že by to chtělo něco uplně z jíného soudku, takže vznikla tahle folková verze. Originál a ostatní remixy můžete slyšet tady : http://autumnist.bandcamp.com/album/some-ground-single

Mix byl dělanej na haldě starejch mašin a mástering který dělal Gaex to ještě trochu celé změkčil a "zahřál" .
Autumnist měli contest o nejlepší remix, Vlado mě požádal jestli bych si to nezkusil, nejdřív jsem udělal takový sladký disko-popík, potom jsme se ale schodli, že by to chtělo něco uplně z jíného soudku, takže vznikla tahle folková verze. Originál a ostatní remixy můžete slyšet tady : http://autumnist.bandcamp.com/album/some-ground-single
pecka clovece,
super je to
super je to

- Agent Provocateur
parádny zvuk, dobrá 70' atmo..fakt haluz
malinko mi tam vadí ten morphovaný vokal..ale kejtry a basicka fakt parada--jak keby si pustim jukebox v peach pite
za mna velky palec